CompaNanny Thuis: onze Nannies maken het verschil voor jouw gezin

Je gezinsleven combineren met je werk kan uitdagend zijn: op beide vlakken wil je het beste. Een Nanny aan huis kan de ideale oplossing zijn. CompaNanny Thuis biedt Nannies die met liefde gezinnen op de juiste manier ondersteunen. Met meer dan 10 jaar ervaring in de kinderopvang hebben wij een deskundig team dat sterk is in het selecteren en koppelen van de juiste Nanny aan een gezin. Én die professionele begeleiding en continue ondersteuning biedt aan zowel gezinnen als Nannies. Onze Nannies hebben een pedagogische achtergrond en worden getraind in en ontwikkeld vanuit onze eigen pedagogische visie.

Zoek jij rust in je gezinsleven en hulp in de organisatie thuis? En wil je dat je Nanny jullie kinderen op de juiste manier uitdaagt en ondersteunt in hun ontwikkeling? Dan hebben wij de oplossing, onze Nannies maken het verschil voor jouw gezin.


Inschrijven voor CompaNanny Thuis

Voordelen CompaNanny Thuis

  • Rust in het gezinsleven met hulp in de organisatie thuis, zoals het van school halen van jullie kind, koken en opruimen.
  • Een liefdevolle, zorgzame en deskundige Nanny die zorgvuldig wordt geselecteerd (op basis van opleiding, CV, referenties en gesprekken) vanuit de wensen van jouw gezin.
  • Opvoedingsexpertise: onze Nannies werken vanuit onze succesvolle pedagogische visie en werkwijze.
  • Deskundig pedagogisch team ter ondersteuning en één centraal punt waar de administratie geregeld wordt.
  • Oplossingen mogelijk bij ziekte van je Nanny.
  • Bij het combineren van CompaNanny Thuis met andere vormen van CompaNanny kinderopvang zorg je voor continuïteit in de opvoeding van jullie kind(eren).

Contact en meer informatie

We helpen je graag met jouw persoonlijke vragen, zodat we een oplossing kunnen vinden die past bij jullie gezin. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze Accountmanager Saar via 020- 4170117 of companannythuis@compananny.nl.

Wil je alvast iets meer lezen over CompaNanny Thuis? Klik dan hieronder op de knop 'MEER'. 
Bekijk hier het inspectierapport van CompaNanny Thuis in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). In het LRKP vind je ook de rapporten van alle gastouders die werken via CompaNanny Thuis.