De kosten van CompaNanny Thuis

Het uurtarief van CompaNanny Thuis is €17,15 voor één of twee kinderen en €18,70 euro vanaf 3 kinderen. Dit tarief omvat het salaris van de Nanny en de begeleidingskosten voor CompaNanny. Over het uurtarief van CompaNanny Thuis kun je kinderopvangtoeslag aanvragen, deze toeslag is ongeveer gelijk aan de toeslag die je terug krijgt voor een kinderdagverblijf. Verder zijn er eenmalige bemiddelingskosten voor het intakegesprek, de werving en selectie van de Nanny, het bemiddelgesprek en het uit handen nemen van het registratieproces van de GGD en de Gemeente.

Voor een vrijblijvende persoonlijke kostenberekening (inclusief een indicatie van de kinderopvangtoeslag) kun je contact opnemen met onze Accountmanager Saar via 020-4170117 of companannythuis@compananny.nl.
 
 

Een passende Nanny voor elk gezin

Wij zijn zorgvuldig en secuur in het koppelen van gezinnen en Nannies. Nadat het contract is getekend komt jullie Family Consultant langs voor een uitgebreid intakegesprek en met jullie Nanny-profiel gaan wij dan op zoek naar de juiste Nanny. Zodra we haar hebben gevonden onderzoeken we ‘de match’ verder tijdens een telefoon- en kennismakingsgesprek. CompaNanny Thuis is mogelijk vanaf 8 uur per dag (tot maximaal 12 uur per dag) en voor 1, 2 of 3 dagen per week.

Van het CompaNanny Thuis team kunnen jullie vanaf het begin zorgvuldige begeleiding verwachten. Het gehele proces, tot aan de start van een Nanny, duurt gemiddeld zo'n 5 à 6 maanden.
 

Deskundige begeleiding

Wij vinden het heel belangrijk om betrokken te zijn bij jullie gezin, ook wanneer de Nanny eenmaal bij jullie aan de slag is. De Family Consultant is daarom altijd beschikbaar voor vragen en advies, voor zowel jullie als voor de Nanny. Verder zullen er een aantal evaluatiemomenten per jaar zijn, waarbij er telefonisch contact is en waarbij de Family Consultant bij jullie thuis langs komt. Ook zal de Pedagogisch Coach van CompaNanny Thuis minimaal één keer per jaar met de Nanny meelopen om haar te coachen en inspireren. Verder trainen wij alle Nannies vanuit onze pedagogische visie, zodat zij zich zelf blijven ontwikkelen en zo de beste bijdragen kunnen leveren aan de ontwikkeling van de kinderen.

Een combinatie met ons kinderdagverblijf

Door gebruik te maken van beide oplossingen combineer je de voordelen van sociale interactie op het kinderdagverblijf met de rust van kinderopvang bij je thuis. De Nannies van de vestigingen worden op dezelfde wijze getraind en opgeleid als de Nannies van CompaNanny Thuis en zij werken vanuit dezelfde pedagogische visie. De gelijke werkwijze van onze Nannies zorgt voor een soepele en rustige overgang van opvang bij je gezin gedurende de week.
 

Wat gebeurt er als de Nanny ziek is?

Wanneer jullie Nanny ziek is, zal CompaNanny er alles aan doen om vanaf de eerste dag vervangende opvang voor de kinderen te regelen. Dit kan een vervangende Nanny aan huis zijn of opvang op een van onze vestigingen. 

Extra activiteiten in huis

De Nanny is er in de eerste plaats voor de kinderen. Daarnaast kunnen jullie afspraken met haar maken over hulp in licht huishoudelijk werk. Hierbij kun je denken aan: boodschappen doen, koken, opruimen en de vaatwasser in- en uitruimen. Wat onze Nannies niet doen is schoonmaakwerk (toilet, badkamer, e.d.).