Kinderdagverblijf

Wanneer je je kind voor het eerst bij een kinderdagverblijf brengt geef je een hele verantwoordelijkheid uit handen. Je mag daarom veel verwachten van een kinderdagverblijf. Het is belangrijk dat er liefdevol voor je kind gezorgd wordt en er goed naar je geluisterd wordt. Voor onze Nannies is het vanzelfsprekend dat ze bij iedereen persoonlijk en intensief betrokken zijn. Onze kinderdagverblijven bieden een rustige en veilige omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar. In deze leeftijdscategorie doorloopt je kind verschillende fases en maakt het zich allerlei vaardigheden eigen. Ieder kind is anders en heeft een eigen tempo en unieke manier van ontwikkelen. Wij doen dan ook veel meer dan je kind liefdevol opvangen en praktisch verzorgen. Wij geven elk kind de specifieke aandacht en spelmaterialen die het nodig heeft en stimuleren hem of haar in de ontwikkeling. Je kind wordt gedoseerd uitgedaagd en leert zo zelf te ontdekken wat hij of zij kan en wil. Leer meer over onze opvoedkundige werkwijze.


Bekijk onze vestigingen

Wat biedt CompaNanny?

  • Kinderen vanaf 9 maanden krijgen een warme en verse lunch (97% biologisch).
  • Luiers, voeding, speciale diëten en gebruiksartikelen zijn allemaal inbegrepen in de prijs.
  • De beste mensen: Liefdevol, zorgzaam en goed geschoold
    (50/50 verdeling MBO/HBO).
  • Opvoedingsexpertise: Ondersteuning in alle ontwikkelingsstadia.
  • Een comfortabel tweede thuis: Rustig ingerichte vestigingen met zorgvuldig geselecteerde speelmaterialen en grote tuin.

Flexibele opvang

Sommige ouders hebben wisselende werkdagen en daardoor behoefte aan flexibiliteit in de opvangdagen en ruime openingstijden. Daarom bieden we op sommige vestigingen 'maandflex' en 'weekflex' opvang. Met week- of maandflex geef je 1 week of 1 maand van tevoren aan op welke dagen of dagdelen je je kind wilt komen brengen. Onze flexibele opvang bij CompaNanny Schiphol Centrum geeft je zelfs de mogelijkheid om ook in de vroege ochtend, late avond of in het weekend je kind bij ons te brengen.

Flexibele opvang (0 tot 4 jaar) wordt op de volgende vestigingen geboden:
 


CompaNanny Thuis

Bekijk hier het inspectierapport van CompaNanny Thuis in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). In het LRKP vind je ook de rapporten van alle gastouders die werken via CompaNanny Thuis.