Geen kinderopvang maar kindontwikkeling

Onze liefdevolle, zorgzame Nannies zijn experts op het gebied van kindontwikkeling en opvoeding. Goed geschoold en voortdurend getraind in het herkennen van de verschillende ontwikkelingsstadia die elk kind doorloopt. Met gerichte acties stimuleren zij vaardigheden bij kinderen, die hen tot gelukkige en evenwichtige personen maken en hen helpen het beste uit zichzelf te halen. Nannies doen dit door zelf het goede voorbeeld te geven. Doordat zij een omgeving creëren waarin vertrouwen, ontwikkeling en positiviteit centraal staan, volgen kinderen dat goede voorbeeld.
 

Bekijk onze vestigingen
Kindontwikkeling bij CompaNanny

Kindontwikkeling bij CompaNanny

Bij CompaNanny geloven we in een beter wereld. Een plek waar mensen respectvol met elkaar en hun omgeving omgaan. Elke dag bouwen wij aan generaties die daaraan bijdragen, want de eerste jaren van een kind zijn essentieel voor welk persoon hij of zij straks zal worden. Deze missie maakt CompaNanny niet zomaar een kinderopvang, maar een plaats waar de ontwikkeling van het kind centraal staat.  

We begeleiden kinderen bij de vorming van hun eigen waarden, zodat zij zich ontwikkelen tot gelukkige mensen en zij deze waarden uiteindelijk in kunnen zetten in de wereld. Voor ons gelden daarbij de volgende waarden als uitgangspunt: respect voor zichzelf, anderen en de wereld; zelfvertrouwen en authenticiteit; verantwoordelijkheid en besluitvaardigheid; nieuwsgierigheid en creativiteit. We halen het mooiste bij kinderen naar boven door essentiële vaardigheden te stimuleren. Door met gerichte acties de juiste vaardigheden te stimuleren, dagen we kinderen uit en inspireren we ze. Dit gebeurt niet willekeurig, maar op het juiste moment binnen de ontwikkelingsfase waarin een kind zich bevindt. Ieder kind ontwikkelt zich bovendien op een eigen tempo. Onze Nannies volgen dit tempo om op het juiste moment ieder kind aan te reiken wat het die fase nodig heeft.

We geven kinderen mee dat ze zichzelf mogen zijn en op hun eigen manier een steentje kunnen bijdragen aan een betere wereld. Want: het mooiste dat een kind voor de wereld kan worden, is zichzelf.
 
 
BSO talenten

BSO talenten

Op onze BSO gaan we verder. We zien dat kinderen vanaf een jaar of vier hun eigen interesses gaan ontdekken. Daarom werken we op de BSO met onze zogenaamde BSO talenten gebaseerd op de 8 meervoudige intelligentiegebieden van Gardner. Onze BSO talenten zijn: muziek, cijfers & logica, sport & beweging, creatief, rust & concentratie, taal, samenspel, natuur & onderzoek. Onze Nannies zorgen dat kinderen alle kans krijgen om te ontdekken waar ze goed in zijn. Als een kind eenmaal ontdekt waar zijn of haar interesses liggen geloven wij dat dat automatisch leidt tot een zelfverzekerder en gelukkiger kind. En dat is wat we willen bereiken!
 
Inspirerende deskundigen op het gebied van opvoeding

Inspirerende deskundigen op het gebied van opvoeding

De ontwikkeling van kinderen wordt gestimuleerd door onze Nannies, die hun handelen en kennis baseren op zorgvuldig uitgekozen onderdelen uit bewezen pedagogische stromingen. Emmi Pikler, Reggio Emilia en How2Talk2Kids zijn richtingen waarin we ons personeel trainen en begeleiden om de ontwikkeling van kinderen optimaal te sturen.