Skip navigation

CompaNanny Peuterspeelzaal
 

Een ontdekkingsreis door de wereld van...

Bij CompaNanny peuterspeelzaal gaan peuters tussen twee en vier jaar oud samen met hun vriendjes en vriendinnetjes op ontdekkingstocht naar verschillende werelden. Zo ontdekken ze samen waar hun interesses liggen en waar ze goed in zijn.  Met een uitgebreid activiteitenprogramma en de juiste pedagogische ondersteuning van de Nannies gaan de kinderen op avontuur!

Voorbereiding op de basisschool en de BSO

Tijdens het ochtendprogramma van de peuterspeelzaal wordt er op een speelse manier geoefend met eigenschappen en vaardigheden die de kinderen nodig hebben op de basisschool. Zoals samenwerken, op je beurt wachten en concentreren. De vijf werelden die centraal staan op de peuterspeelzaal zijn gebaseerd op de intelligentiegebieden van Gardner (8 keer knap), een theorie die ook is geïntegreerd in de pedagogische filosofie van de CompaNanny BSO.

Het activiteitenprogramma van peuterspeelzaal

Gedurende het jaar zullen de peuters kennismaken met de verschillende werelden. In de muziekwereld staat er elke keer een ander instrument centraal en wordt er veel gezongen. Bij sport en spel gaat het om motoriek en komen peuteryoga en balspelletjes voorbij. Klik hiernaast op de activiteitenkalender voor een inzicht in een weekprogramma van peuterspeelzaal. De activiteiten worden gegeven door de Nannies en partner organisaties zoals Muziekschool Amsterdam, Yogaleentje en Moments4Kids.
De dag zal beginnen met het gezamenlijk eten van fruit en natuurlijk krijgen de kinderen alle ruimte om ook voor zichzelf te spelen.

Openingstijden

Het ochtendprogramma van CompaNanny peuterspeelzaal is van 08.00 uur tot 13.00 uur. Dit is inclusief een warme, verse en biologische lunch die ze samen met hun vriendjes en vriendinnetjes aan tafel kunnen opeten. Tijdens schoolvakanties is de peuterspeelzaal gesloten.

Peuterspeelzaal wordt aangeboden op de volgende vestigingen:
* Amstelveen - CompaNanny (Amsterdamseweg)
* Amsterdam Zuid - CompaNanny Titiaan (Titiaanstraat)
* Amsterdam West - CompaNanny 7e Montessori (Nachtwachtlaan)
* Den Haag - CompaNanny Benoordenhout (Jan van Nassaustraat)
* Voorburg - CompaNanny (Maanplein)

Meld u nu aan via het inschrijfformulier. Voor vragen kunt u terecht bij Customer Care via 020-4170117 of info@compananny.nl.