Opvoedingsondersteuning

Met onze ervaring en kennis uit wetenschappelijke onderzoeken ondersteunen we bij de  opvoeding van je kind. Uiteraard gebeurt dat overdag als je kind bij ons op de groep is. Maar we staan ook voor je klaar als je vragen hebt zoals: hoe kan ik mijn kind het beste begeleiden bij het zindelijk worden?
Hoe zorg ik dat mijn kind beter slaapt? Is het normaal dat hij nog niet kan lopen zoals zijn leeftijdgenootjes? Onze opvoedkundige coach helpt je overal bij en geeft vanuit haar ervaring en pedagogische literatuur advies.

De CompaNanny Gids

De CompaNanny Gids is een online plek - exclusief voor ouders van CompaNanny - vol informatie en inspiratie over wat kinderen in de eerste jaren van hun leven allemaal ontdekken, ervaren en leren. In de CompaNanny Gids vind je handvatten die je kunt gebruiken om je kind aan te reiken wat hij of zij in verschillende ontwikkelfasen nodig heeft. Zo geven we je graag inzicht in de pedagogische visie en werkwijze van CompaNanny.

Trainingen voor ouders

Sinds kort zijn we begonnen met het faciliteren van trainingen voor ouders. Zo komen ervaren trainers workshops en cursussen geven over opvoedkundige thema's zoals: "Hoe kan ik het best met mijn kind communiceren?" en "Hoe ga ik om met emoties als boosheid en frustratie?". Maar ook EHBO voor kinderen wordt op onze vestigingen aangeboden.

Kennis uit de boeken

Als ouder heb je bij ons altijd toegang tot het opvoedkundig handboek. Dit is een uitgebreid boek waarin nauwkeurig beschreven staat wat kinderen op welke leeftijd ontwikkelen en waarom het belangrijk is dat ze dit ontwikkelen. Natuurlijk staan er ook tips in hoe jij ze hierbij kunt helpen. Zoals gezegd, we vinden het belangrijk dat je kind zich optimaal ontwikkelt en alle kansen krijgt. Daarom zetten we graag een paar stappen extra!

Het CompaNanny ouderportaal

Het ouderportaal biedt je één plek waar je administratieve zaken rond de opvang van je kind kunt regelen én een indruk kunt krijgen van wat je kind meemaakt bij CompaNanny. Dit doe je op het moment en de plek die jou het beste uitkomen. Je kunt er bijvoorbeeld extra dagen of ruildagen aanvragen, de afwezigheid van je kind doorgeven of een bericht aan de groep van je kind sturen. Ook kun je er foto's bekijken van jouw kind bij CompaNanny, worden er mededelingen en nieuws-items geplaatst en worden berichtjes geschreven in het digitale schriftje van je kind. De informatie in het CompaNanny ouderportaal is een aanvulling op je dagelijkse overdracht met de Nannies op de groep.