Opvoedingsondersteuning

Met onze ervaring en kennis uit wetenschappelijke onderzoeken ondersteunen we bij de  opvoeding van je kind. Uiteraard gebeurt dat overdag als je kind bij ons op de groep is. Maar we staan ook voor je klaar als je vragen hebt zoals: hoe kan ik mijn kind het beste begeleiden bij het zindelijk worden?
Hoe zorg ik dat mijn kind beter slaapt? Is het normaal dat hij nog niet kan lopen zoals zijn leeftijdgenootjes? Onze opvoedkundige coach helpt je overal bij en geeft vanuit haar ervaring en pedagogische literatuur advies.

Trainingen voor ouders

Sinds kort zijn we begonnen met het faciliteren van trainingen voor ouders. Zo komen ervaren trainers workshops en cursussen geven over opvoedkundige thema's zoals: "Hoe kan ik het best met mijn kind communiceren?" en "Hoe ga ik om met emoties als boosheid en frustratie?". Maar ook EHBO voor kinderen wordt op onze vestigingen aangeboden.

Kennis uit de boeken

Als ouder heb je bij ons altijd toegang tot het opvoedkundig handboek. Dit is een uitgebreid boek waarin nauwkeurig beschreven staat wat kinderen op welke leeftijd ontwikkelen en waarom het belangrijk is dat ze dit ontwikkelen. Natuurlijk staan er ook tips in hoe jij ze hierbij kunt helpen. Zoals gezegd, we vinden het belangrijk dat je kind zich optimaal ontwikkelt en alle kansen krijgt. Daarom zetten we graag een paar stappen extra!