Services

De momenten dat het hele gezin bij elkaar is moet je koesteren. Dan moet je in een ontspannen sfeer kunnen genieten. Om ervoor te zorgen dat die momenten vaak voorkomen en lang duren, bieden wij verschillende gratis services.

Warme, biologische maaltijden

Warme, biologische maaltijden

We vinden het voor hun lichamelijke ontwikkeling en welzijn belangrijk dat kinderen gezond voedsel krijgen. Daarom geven wij ze veel verse voeding zoals melk, vezels, groente en fruit. Kinderen vanaf 1 jaar krijgen bovendien een warme biologische lunch bereid door Moekes Maaltijd. Dit doen we omdat kinderen 's avonds vaak te moe zijn om nog een maaltijd te eten waardoor ze belangrijke voedingsmiddelen missen. De warme lunch heeft als groot voordeel dat je 's avonds rustiger van je kind kunt genieten voordat het gaat slapen omdat je niet gehaast hoeft te koken. Lees meer over onze voeding.
 
Maaltijden om mee te nemen!

Maaltijden om mee te nemen!

Daarnaast bieden wij ouders de mogelijkheid om op bestelling een gezonde kant en klaar maaltijd van Moeke mee te nemen naar huis. Voor jezelf of voor je hele gezin. Erg handig!
 
 
Gratis vervoersservice naar zwemles, hockey en muziekles

Gratis vervoersservice naar zwemles, hockey en muziekles

Wij halen én brengen de kinderen van de BSO naar hun favoriete sportclub of muziekschool. Dat doen we met de bakfiets of met de CompaNanny-bus. Met deze gratis vervoersservice zorgen wij ervoor dat kinderen lekker kunnen sporten, dansen of muziek maken terwijl je als ouder onbezorgd aan het werk bent.Lees meer over onze BSO.