Amsterdam Zuid kinderopvang 2e Openluchtschool

Dit najaar opent CompaNanny haar deuren aan de Fred. Roeskestraat in Amsterdam Zuid. Op deze locatie bieden wij opvang voor kinderen van 2 tot 12 jaar in een nieuw pand áán basisschool De 2e Openluchtscchool.

Op deze pagina kun je je inschrijven voor CompaNanny 2e Openluchtschool. Inschrijven betekent dat je je kind vrijblijvend en kosteloos aanmeldt. Bovendien speelt je inschrijvingsdatum een rol bij het toekennen van beschikbare plekken. Naar aanleiding van je inschrijving ontvang je een brochure. Binnen 5 werkdagen na je inschrijving, nemen we contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te overleggen.

Inschrijven voor deze vestiging

Kennismakingsavond dinsdag 30 mei

Kennismakingsavond dinsdag 30 mei

Graag nodigen wij alle ouders van de 2e Openluchtschool van harte uit voor onze kennismakingsavond! Deze zal plaatsvinden op dinsdag 30 mei om 19.00 uur in de 2e Openluchtschool.
 

Vanuit CompaNanny zal er een team aanwezig zijn en hapjes & drankjes zullen voor jullie klaar staan. Tijdens deze avond horen we graag over jullie wensen en vertellen we je meer over CompaNanny en onze vestiging in de 2e Openluchtschool. We gaan bijvoorbeeld dieper in op onze pedagogische werkwijze, de teamsamenstelling en de CompaNanny inrichting. Ook is er volop ruimte voor vragen.

Wij ontvangen jullie graag op 30 mei aan de Fred Roeskestraat 74-76! Graag vragen we je om je even aan te melden via 2eols@compananny.nl of 020-4170117. We zullen je na aanmelding meer informatie toesturen.
 

 
Peuterspeelzaal & BSO

Peuterspeelzaal & BSO

Deze vestiging is momenteel in aanbouw. We zijn druk bezig de ruimtes een frisse, rustige CompaNanny uitstraling te geven waarmee we kinderen het gevoel van een  tweede thuis kunnen geven.

Op CompaNanny 2e Openluchtschool bieden we Peuterspeelzaal aan voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar en Buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar.

Voorrangsregeling voor 2e Openluchtschool
Vanwege de samenwerking tussen CompaNanny en de 2e Openluchtschool, krijgen kinderen die Peuterspeelzaal opvang afnemen bij CompaNanny voorrang op een plaatsing op de 2e Openluchtschool. Voor meer informatie en de voorwaarden over de voorrangsregeling kun je contact opnemen met Accountmamnager Anne, via onderstaande gegevens.

 
Praktische informatie

Praktische informatie

CompaNanny 2e Openluchtschool
Fred. Roeskestraat 74-76
1076 ED Amsterdam

 

E-mailadres: 2eols@compananny.nl
Telefoonnummer: 020-4170117