Amsterdam Zuid kinderopvang 2e Openluchtschool

Op 2 oktober 2017 opent CompaNanny haar deuren aan de Fred. Roeskestraat in Amsterdam Zuid. Op deze locatie bieden wij opvang voor kinderen van 2 tot 12 jaar in een nieuw pand áán basisschool De 2e Openluchtscchool.

Op deze pagina kun je je inschrijven voor CompaNanny 2e Openluchtschool. Inschrijven betekent dat je je kind vrijblijvend en kosteloos aanmeldt. Bovendien speelt je inschrijvingsdatum een rol bij het toekennen van beschikbare plekken. Naar aanleiding van je inschrijving ontvang je een brochure. Binnen 5 werkdagen na je inschrijving, nemen we contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te overleggen.

Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie

CompaNanny 2e Openluchtschool
Fred. Roeskestraat 74-76
1076 ED Amsterdam

E-mailadres: 2eols@compananny.nl
Telefoonnummer: 020-4170117

 
Peuterspeelzaal & BSO

Peuterspeelzaal & BSO

Deze vestiging is momenteel in aanbouw. We zijn druk bezig de ruimtes een frisse, rustige CompaNanny uitstraling te geven waarmee we kinderen het gevoel van een  tweede thuis kunnen geven.

Op CompaNanny 2e Openluchtschool bieden we Peuterspeelzaal aan voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar en Buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar.

Voorrangsregeling voor 2e Openluchtschool
Vanwege de samenwerking tussen CompaNanny en de 2e Openluchtschool, krijgen kinderen die Peuterspeelzaal opvang afnemen bij CompaNanny voorrang op een plaatsing op de 2e Openluchtschool. Voor meer informatie en de voorwaarden over de voorrangsregeling kun je contact opnemen met Accountmamnager Anne, via onderstaande gegevens.

 
Ons team

Ons team

Bianca is Vestigingsmanager van kinderopvang CompaNanny 2e Openluchtschool. Na veel ervaring opgedaan te hebben op andere CompaNanny vestigingen, gaat Bianca vanaf begin oktober op deze locatie een team van gepasioneerde Nannies aansturen.