Kinderopvang in Amsterdam aan de Schinkelkade

In het voorjaar van 2018 opent CompaNanny haar deuren aan de Schinkelkade in Amsterdam. Het is onze elfde locatie in Amsterdam en we kijken er naar uit ook ouders in dit deel van de stad te kunnen ondersteunen in het combineren van werk en gezin. 

Op deze pagina kun je je kosteloos en vrijblijvend inschrijven voor CompaNanny Schinkelkade. Je inschrijvingsdatum speelt een rol bij het toekennen van beschikbare plekken. Naar aanleiding van je inschrijving ontvang je een brochure en binnen een week, neemt Flor Maria van Customer Care contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te overleggen.

Inschrijven voor deze vestiging

Kennismakingsavond 29 november

Kennismakingsavond 29 november

CompaNanny Schinkelkade gaat zich vestigen op de begane grond van het nieuwbouwproject de Schinkelhof. De komende maanden zullen we deze plek omtoveren tot een ruime, frisse vestiging waar we kinderen het gevoel van een tweede thuis kunnen geven.

Op woensdag 29 november organiseren we een kennismakingsavond op onze vestiging CompaNanny Titiaan. Tijdens deze avond vertellen we je graag meer over CompaNanny kinderopvang en onze pedagogische werkwijze en natuurlijk beantwoorden we je graag al je vragen. In verband met de organisatie, vragen we je je aan te melden via schinkelkade@compananny.nl.
 
Kinderdagverblijf en BSO

Kinderdagverblijf en BSO

CompaNanny biedt op deze vestiging in de Schinkelbuurt opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar, onder één dak.

Het Kinderdagverblijf is verdeeld in vier babygroepen en twee peutergroepen. Daarnaast bieden we Buitenschoolse opvang aan. 
 
Praktische informatie

Praktische informatie

Het Kinderdagverblijf zal geopend zijn van 07.30 uur tot 20.00 uur. Op schooldagen is de BSO geopend na schooltijd tot 20.00 uur en in vakanties vanaf 07.30 uur. 

Heb je vragen over CompaNanny Schinkelkade of ben je benieuwd naar de beschikbare plekken? Dan helpen we je graag via schinkelkade@compananny.nl of 020-417 01 17.