Kinderopvang in Amsterdam aan de Schinkelkade

In het voorjaar van 2018 opent CompaNanny haar deuren aan de Schinkelkade in Amsterdam. Het is onze elfde locatie in Amsterdam en we kijken er naar uit ook ouders in dit deel van de stad te kunnen ondersteunen in het combineren van werk en gezin. 

Op deze pagina kun je je kosteloos en vrijblijvend inschrijven voor CompaNanny Schinkelkade. Je inschrijvingsdatum speelt een rol bij het toekennen van beschikbare plekken. Naar aanleiding van je inschrijving ontvang je een brochure en binnen een week, neemt Flor Maria van Customer Care contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te overleggen.

Inschrijven voor deze vestiging

Kom een kijkje nemen!

Kom een kijkje nemen!

CompaNanny Schinkelkade gaat zich vestigen op de begane grond van het nieuwbouwproject de Schinkelhof. De komende maanden zullen we deze plek omtoveren tot een ruime, frisse vestiging waar we kinderen het gevoel van een tweede thuis kunnen geven.

Als je graag alvast sfeer van CompaNanny wil proeven, ben je van harte welkom voor een rondleiding bij CompaNanny Zuidas (Peter Schatstraat 12). We horen graag of je komt via schinkelkade@compananny.nl.
 
Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf en BSO

Kinderdagverblijf en BSO

CompaNanny biedt op deze vestiging in de Schinkelbuurt opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar, onder één dak.

Het Kinderdagverblijf is verdeeld in vier babygroepen en twee peutergroepen. Daarnaast bieden we Buitenschoolse opvang aan. Onze Buitenschoolse opvang haalt kinderen op van basisschool de Kleine Nicolaas.