Kinderopvang op CompaNanny Benoordenhout

Bekijk hier wat onze ouders van CompaNanny in Benoordenhout vinden.

Het kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf

We willen graag dat kinderen en ouders zich bij ons thuis voelen. Daarom is ons kinderdagverblijf huiselijk en warm ingericht en hebben bijvoorbeeld alle kinderen hun eigen bedje in de slaapkamer. De groepen houden we wel rustig zodat de kinderen niet overprikkeld raken door alle drukke kleuren en versiersels. Onze vestiging is alleen door ouders met een pasje te betreden. Daarnaast hebben we voor de allerkleinsten een aparte tuin waar zij volop genieten van een rustige en veilige speelplaats. De grote achtertuin is voor de peuters een mooie, uitdagende speelplaats compleet met een grote zandbak, driewielers en een waterspeeltoestel. Klik hier voor meer informatie over de pedagogische filosofie. Ook is er op deze vestiging flexibele opvang.
 
Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal

De peuterspeelzaal van CompaNanny bevindt zich op onze speelzolder. Hier is de ruimte zo ingericht dat kinderen de werelden van muziek, natuur, creativiteit, dans en theater rustig kunnen ontdekken. En terwijl ze dit ontdekken introduceren we ze met schoolse gewoontes zoals je vinger opsteken als je wat wilt vragen en in de kring zitten. Zo krijgen kinderen op een speelse manier voorbereiding op school én ontdekken ze samen met hun leeftijdsgenootjes wat ze leuk vinden!
 
 
De buitenschoolse opvang (BSO)

De buitenschoolse opvang (BSO)

Op de BSO van CompaNanny op de speelzolder stimuleren we kinderen om hun eigen talenten te ontdekken. We vinden het belangrijk dat kinderen veel buiten zijn, uitgedaagd worden en op hun eigen manier om hun interesses ontwikkelen. De ruimte is verdeeld in 4 verschillende gedeeltes met onder andere een Atelier, een huiswerkplek en een bouwhoek. Op de begane grond bevindt zich een extra speelzaal voor de kinderen om zich uit te leven op de gymtoestellen of theatervoorstellingen in te geven. Buiten is er een grote, groene avonturentuin speciaal voor de BSO van ruim 300m2 waarin de kinderen kunnen spelen in de spannende boomhutten, groenten verbouwen in de moestuin en voetballen naar hartenlust. Deze BSO biedt ook huiswerkbegeleiding en trainingen. Klik hier om meer te lezen over deze begeleiding. Onze BSO haalt kinderen op van de OBS Benoordenhout, Paschalisschool en de Oranje Nassauschool.
 
Engelstalige kinderopvang

Engelstalige kinderopvang

Op CompaNanny Benoordenhout bieden we ook opvang aan Engelstalige kinderen of Nederlandstalige kinderen die binnenkort naar het buitenland gaan. Hier spreken de Nannies Engels met elkaar en is er veel aandacht voor verschillende culturen.