Kinderopvang in Den Haag aan de Eisenhowerlaan

Op 15 november heeft CompaNanny haar deuren geopend aan de Eisenhowerlaan in Den Haag! Op deze locatie in het Statenkwartier bieden wij Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang (BSO) aan onder één dak. Na schooltijd haalt onze BSO kinderen op van de Duinoordschool.
 

Je kunt je interesse in een plekje kenbaar maken door je kosteloos en vrijblijvend in te schrijven via de button hieronder. Naar aanleiding van je inschrijving ontvang je een brochure. Binnen een week na je inschrijving, nemen we contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te overleggen. Bij vragen helpen we je graag via statenkwartier@compananny.nl of 070-219 9611.


Inschrijven voor deze vestiging

CompaNanny Insights 7 maart

CompaNanny Insights 7 maart

Op woensdag 7 maart organiseert CompaNanny Statenkwartier een inspirerende avond waarop we inzicht geven in hoe je kunt inspelen op de behoeften van je baby. Ben je zwanger of heb je een jonge baby? Meld je aan!

Deelname is kosteloos en het programma start om 19.30 uur. Neem gerust een (toekomstige) ouder mee. Klik hier om je aan te melden.

 
Praktische informatie

Praktische informatie


Het Kinderdagverblijf wordt verdeeld in twee babygroepen en twee peutergroepen. Onze Buitenschoolse opvang haalt kinderen op van basisschool de Duinoordschool.
 
Ons team

Ons team

Welkom bij CompaNanny Statenkwartier! Mijn naam is Joëlla Boevink en ik ben Vestigingsmanager van deze nieuwe locatie. Het Statenkwartier is voor mij van kleins af aan een buurt waar ik graag kom, dit maakt het extra bijzonder om hier een vestiging te mogen openen. Wij bieden een fijne plek waar zowel kinderen als ouders zich thuis voelen.