Kinderopvang in Den Haag aan de Eisenhowerlaan

Op 2 oktober opent CompaNanny haar deuren aan de Eisenhowerlaan in Den Haag! Op deze locatie in het Statenkwartier gaan wij Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang aanbieden onder één dak. 

Je kunt je interesse in een plekje kenbaar maken door je kosteloos en vrijblijvend in te schrijven via de button hieronder. Naar aanleiding van je inschrijving ontvang je een brochure. Binnen 5 werkdagen na je inschrijving, nemen we contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te overleggen. Bij vragen helpen we je graag via statenkwartier@compananny.nl of 020-417 0117.


Inschrijven voor deze vestiging

Rondleidingen

Rondleidingen

Deze vestiging is nog in aanbouw. Om een indruk te krijgen van de sfeer en werkwijze van CompaNanny nodigen we je graag uit voor een rondleiding bij onze vestiging in Benoordenhout (Den Haag). De rondleidingen vinden plaats op dinsdag 27 juni en woensdag 5 juli om 18.30 uur.

We horen graag of je interesse hebt in een rondleiding, aanmelden kan bij Floor via 020-417 0117.

 
Kinderdagverblijf & BSO

Kinderdagverblijf & BSO

De aankomende maanden zullen we het pand omtoveren tot een ruim opgezette, lichte, frisse vestiging waar we kinderen het gevoel van een tweede thuis kunnen geven. Wij zijn blij en trots dat we binnenkort kinderopvang gaan aanbieden in dit prachtige karakteristieke, authentieke pand middenin Den Haag.

CompaNanny Statenkwartier biedt op deze vestiging kinderopvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Op CompaNanny Statenkwartier is het Kinderdagverblijf verdeeld in babygroepen en peutergroepen. De Buitenschoolse opvang (BSO) krijgt een eigen tuin met uitdagend sport- en spelmateriaal.

 
Praktische informatie

Praktische informatie

CompaNanny Statenkwartier
Eisenhowerlaan 53
2517 KK Den Haag

 

E-mailadres: statenkwartier@compananny.nl
Telefoonnummer: 020-417 0117