Kinderopvang in Leiden aan de Burggravenlaan

Op 2 oktober heeft CompaNanny haar deuren geopend aan de Burggravenlaan in Leiden! Deze locatie met Kinderdagverblijf én Buitenschoolse opvang is gevestigd aan het schoolplein van basisschool de Lorentzschool.

Je kunt je interesse in een plekje kenbaar maken door je kosteloos en vrijblijvend in te schrijven via de button hieronder. Naar aanleiding van je inschrijving ontvang je een brochure. Binnen een week na je inschrijving, nemen we contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te overleggen. Bij vragen helpen we je graag via burggravenlaan@compananny.nl of 071-2073 704.

Inschrijven voor deze vestiging

CompaNanny Insightsavond

CompaNanny Insightsavond

Tijdens deze inspirerende avond geeft CompaNanny Burggravenlaan je inzicht in hoe je kunt inspelen op de behoeften van je baby. Je bent van harte welkom op woensdag 24 januari! We starten om 19.30 uur en het duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Aanmelden kan tot 22 januari 2018 door een mail te sturen naar pcbl@compananny.nl. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar.
 
Praktische informatie

Praktische informatie


Het Kinderdagverblijf is verdeeld in drie babygroepen en twee peutergroepen. Onze Buitenschoolse opvang haalt kinderen op van basisschool de Lorentzschool. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding! Klik hier voor het maken van een afspraak.

 
Ons team

Ons team

Mijn naam is Klara van Leeuwen, ik ben de Vestigingsmanager van onze nieuwe vestiging aan de Burggravenlaan. Hiervoor ben ik vijf jaar werkzaam geweest als Pedagogisch Coach en als interim Vestigingsmanager binnen CompaNanny. Samen met het team Burggravenlaan ga ik er voor zorgen dat de visie van CompaNanny, waar we zo trots op zijn, op de groepen goed tot uiting komt. Zo creëren we ook in Leiden een plek waar een bijdrage wordt geleverd aan de ontwikkeling van kinderen en waar ouders een opvoedpartner vinden in de Nannies.