Kinderopvang in Leiden aan de Burggravenlaan

Op 2 oktober opent CompaNanny haar deuren aan de Burggravenlaan in Leiden! Deze locatie met Kinderdagverblijf én Buitenschoolse opvang is gevestigd aan het schoolplein van basisschool de Lorentzschool.

Je kunt je interesse in een plekje kenbaar maken door je kosteloos en vrijblijvend in te schrijven via de button hieronder. Naar aanleiding van je inschrijving ontvang je een brochure. Binnen een week na je inschrijving, nemen we contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te overleggen. Bij vragen helpen we je graag via burggravenlaan@compananny.nl of 071-2073 704.

Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie

Deze vestiging is nog in aanbouw. Om een indruk te krijgen van de sfeer en werkwijze van CompaNanny nodigen we je graag uit voor een rondleiding bij onze dichtstbijzijnde vestiging in Oegstgeest. Hiervoor kun je contact opnemen met Frederique via 071-207 3704.

 
Kinderdagverblijf & BSO

Kinderdagverblijf & BSO

De aankomende maanden zullen wij het voormalige 'Groene Kruis gebouw' omtoveren tot een ruim opgezette, lichte, frisse ruimte waar we kinderen het gevoel van een tweede thuis kunnen geven.

CompaNanny biedt op deze vestiging kinderopvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Op CompaNanny Burggravenlaan is het Kinderdagverblijf verdeeld in babygroepen en peutergroepen. De Buitenschoolse opvang (BSO) krijgt een eigen tuin met uitdagend sport- en spelmateriaal. Onze BSO haalt kinderen op van de Lorentzschool.

 
Ons team

Ons team

Mijn naam is Klara van Leeuwen, ik ben de Vestigingsmanager van onze nieuwe vestiging aan de Burggravenlaan. Hiervoor ben ik vijf jaar werkzaam geweest als Pedagogisch Coach en als interim Vestigingsmanager binnen CompaNanny. Samen met het team Burggravenlaan ga ik er voor zorgen dat de visie van CompaNanny, waar we zo trots op zijn, op de groepen goed tot uiting komt. Zo creëren we ook in Leiden een plek waar een bijdrage wordt geleverd aan de ontwikkeling van kinderen en waar ouders een opvoedpartner vinden in de Nannies.