CompaNanny Customer Care

Contact Customer Care

Voor al je vragen over CompaNanny, inschrijving en het plaatsingsproces kun je terecht bij onze Accountmanagers van Customer Care. Customer Care is bereikbaar van 09.00 uur tot 17.30 uur via 020-4170117
 en info@compananny.nl.

Bezoek- & postadres

CompaNanny Nederland
Koningin Wilhelminaplein 13, toren 2, etage 9
1062 HH  Amsterdam

CompaNanny Nederland tav Customer Care
Postbus 69455
1060 CM  Amsterdam 

 

Informatie aanvragen of inschrijven

Wil je meer informatie over CompaNanny ontvangen?  
Vul dan onderstaand aanvraagformulier in en dan sturen wij je zo spoedig mogelijk onze brochure toe. Kosteloos inschrijven om vrijblijvend opgenomen te worden in onze planning, kan via onderstaande button. 
 

Kosteloos en vrijblijvend inschrijven

020 4170117

Rondleiding op onze vestigingen

Je bent ook altijd van harte welkom om één van onze vestigingen te bezoeken. Je kunt via het aanvraagformulier hiernaast aangeven dat je interesse hebt in een rondleiding. LET OP: Voor vestigingen in Amsterdam kan geen formulier ingevuld worden. Bel voor het maken van een afspraak rechtstreeks naar het telefoonnummer van de vestiging.

 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020-4170117         info@compananny.nl