Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je tegen allerlei vragen aanloopt wanneer je op zoekt bent naar opvang voor je kind(eren). Daarom hebben wij een aantal veelgestelde vragen op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan even contact met ons op via 020-4170117.
Aanmelden en plaatsing

Aanmelden en plaatsing

Als ouder wil je je goed orienteren voor je een keuze maakt voor de kinderopvang van je kind. Zo wil je misschien eens door een brochure bladeren of bij een vestiging langsgaan voor een rondleiding. En als je dan de keuze voor CompaNanny hebt gemaakt, ben je benieuwd hoe het dan verder gaat. Wij geven je antwoorden op vragen die je mogelijk hebt in deze orientatiefase én vlak nadat je een keuze gemaakt hebt.

 
De eerste periode bij CompaNanny

De eerste periode bij CompaNanny

Met het starten op een kinderdagverblijf breekt voor ouders en kinderen weer een nieuwe fase aan. Dat is vaak voor zowel ouder als kind even wennen. Lees hier hoe wij ervoor zorgen dat deze beginperiode voor iedereen zo prettig mogelijk verloopt.
 


 
 
Kinderopvangtoeslag & de belastingdienst

Kinderopvangtoeslag & de belastingdienst

Als je van plan bent gebruik te maken van onze kinderdagopvang of naschoolse opvang kun je bij de Belastingdienst kinderopvangtoeslag aanvragen. Kinderopvangtoeslag bestaat uit een overheidsbijdrage die wordt bepaald door je gezamenlijk bruto verzamelinkomen en het aantal kinderen binnen een gezin dat opvang geniet.

 
    020-4170117         info@compananny.nl