Corona en kinderopvang bij CompaNanny

We zijn blij om alle kinderen weer te mogen verwelkomen op onze vestigingen! De veiligheid van kinderen, ouders en medewerkers staat voorop. Om de veiligheid op onze vestigingen te waarborgen, hebben we onze werkwijze aangepast op de huidige maatregelen.

Op deze pagina houden we je op hoogte van de coronamaatregelen en kinderopvang bij CompaNanny.
 

Belangrijke maatregelen om de veiligheid op onze vestigingen te waarborgen

Om de veiligheid op onze vestigingen te waarborgen, passen we onze werkwijze aan op de huidige maatregelen. Hieronder vind je de belangrijkste maatregelen die gelden op elke CompaNanny vestiging:
 

  • Breng en haal je kind alleen en houd het afscheid kort
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst
  • Draag een mondkapje wanneer je binnen op de vestiging bent
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Blijf thuis bij klachten
     

Aanvullend gelden er op elke vestiging eigen maatregelen die betrekking hebben op de breng- en haalmomenten en looproutes. Deze maatregelen vind je in het ouderportaal. 
 

Veelgestelde vragen over onze werkwijze en de Corona maatregelen bij CompaNanny 

We kunnen ons voorstellen dat de huidige situatie vragen bij je oproept. Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen van ouders over de maatregelen en onze werkwijze om de veiligheid op de vestigingen in de huidige situatie te waarborgen.
 

Beslisboom

Deze beslisboom is ontwikkeld op basis van de richtlijnen van het RIVM en is een leidraad waarmee je kunt beoordelen of je kind wel of niet naar CompaNanny/school mag. Er is één beslisboom voor kinderen van 0 jaar t/m 12 jaar. Let op: wij updaten deze beslisboom, op basis van aanpassingen van het RIVM (dit gebeurt geregeld).  

Richtlijnen van de Rijksoverheid

Wij volgen nadrukkelijk het advies en de richtlijnen de Rijksoverheid, het RIVM en de GGD. Veelgestelde vragen van ouders over de gevolgen van het coronavirus voor de kinderopvang vind je op de website van de Rijksoverheid.
 

Heb je nog vragen?

Heb je een andere vraag en kan je het antwoord niet vinden op deze pagina? Neem dan contact op met ons Customer Care team via 020-4170117 of info@compananny.nl.


 

    020-4170117         info@compananny.nl