Corona en kinderopvang bij CompaNanny


Wij hebben onze deuren weer geopend. Op deze pagina houden we je op hoogte van de coronamaatregelen en kinderopvang bij CompaNanny. 

Belangrijke informatie om de veiligheid op onze vestigingen te waarborgen

Op 11 mei hebben we onze deuren weer geopend. Wij zijn blij om de kinderen weer te mogen ontvangen. Om de veiligheid op onze vestigingen te waarborgen, passen we onze werkwijze aan op de huidige maatregelen.

De informatie over onze werkwijze om de veiligheid op de vestigingen in de huidige situatie te waarborgen vind je hier.


Compensatieregeling kinderopvang

We kunnen ons voorstellen dat je als ouder vragen hebt over de compensatie van de kosten voor kinderopvang bij CompaNanny. We geven graag antwoord op je vragen rondom de compensatieregeling. 

Uitleg over de compensatieregeling vind je hier.
Voor Hazeltje by CompaNanny vind je uitleg over de compensatieregeling hier.


Noodopvang

Op dit moment bieden wij nog steeds noodopvang aan ouders werkzaam in cruciale beroepen of vitale processen hun werk voor de samenleving kunnen blijven doen. De noodopvang is bedoeld voor ouders die beide werkzaam zijn deze beroepsgroepen. Is slechts één van beide ouders werkzaam in een cruciale beroepsgroep, dan vragen we hen zelf een oplossing voor opvang zoeken op de dagen dat zij volgens contract geen opvang afnemen bij CompaNanny. Als dit niet lukt, kan er een beroep worden gedaan op onze opvang.

Voor de ouders die van de noodopvang gebruik willen maken, geldt nog steeds de dringende oproep om hun kind(eren) niet naar het kinderdagverblijf of de BSO te brengen in het geval van verkoudheid, hoesten of koorts (vanaf 38 graden Celsius).


Richtlijnen van de Rijksoverheid

Wij volgen nadrukkelijk het advies en de richtlijnen de Rijksoverheid, het RIVM en de GGD. Veelgestelde vragen van ouders over de gevolgen van het coronavirus voor de kinderopvang vind je op de website van de Rijksoverheid.


Heb je nog vragen?

Heb je een andere vraag en kan je het antwoord niet vinden op deze pagina? Neem dan contact op met ons Customer Care team via 020-4170117 of info@compananny.nl.

    020-4170117         info@compananny.nl