Het proces van inschrijven

Wil je je graag in­schrij­ven en zo vrijblijvend een plek­je voor je kind op één van onze kin­der­dag­ver­blijven re­ser­ve­ren? Dat kan!

Vul het in­schrijf­for­mu­lier voor de vestiging(en) naar jouw keuze in en wij ne­men con­tact met je op om je inschrijving te bevestigen en het ver­de­re pro­ces door te sp­re­ken. Ben je zwanger van je eerste kindje? Gefeliciteerd! De meeste kindjes komen vanaf de leeftijd van 3 maanden naar CompaNanny, dus we streven ernaar om 4 maanden voor de gewenste startdatum een plekje aan te bieden. 

Schrijf je kindje vrijblijvend in

Het proces van rondleidingen

Nadat je je kindje hebt ingeschreven kun je een afspraak maken voor een rondleiding. Op die manier kun je echt ervaren wat CompaNanny uniek maakt en het gevoel dat je de juiste keuze maakt voor jou en je kind bevestigen. Tijdens een rondleiding zie je hoe we werken, ontmoet je onze Nannies en ervaar je de rust op de vestiging. Je kunt via het formulier hieronder een rondleiding aanvragen voor de vestiging van jouw keuze.

LET OP: Voor vestigingen in Amsterdam kan een rondleiding alleen telefonisch worden aangevraagd. Bel voor het maken van een afspraak rechtstreeks naar het telefoonnummer van de vestiging.
 

Informatie & rondleidingen aanvragen

Flexibiliteit & extra services

CompaNanny maakt de combinatie van werk en gezin graag zo prettig mogelijk. Daarom bieden we:
 
  • Ruime openingstijden van 07.30 tot 20.00 uur
  • Een gezonde, warme en verse lunch
  • Koffie en maaltijden om mee te nemen

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020-4170117         info@compananny.nl