Direct inschrijven

Schrijf je via onderstaande buttons geheel kosteloos en vrijblijvend in voor de vestiging van jouw voorkeur. Voor vragen over het plaatsingsbeleid en inschrijven kun je terecht bij Customer Care via 020-4170117 of info@compananny.nl. Wil je graag een rondleiding plannen of heb je een vraag over het wenproces, neem dan contact op met de vestiging. 

Tip: Met behulp van onze rekentool kun je direct en anoniem jouw persoonlijke situatie berekenen, zodat je een helder beeld krijgt van jouw bruto en netto kinderopvangkosten. 

Bereken jouw opvangkosten

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020-4170117         info@compananny.nl