Flexibele 24/7 kinderopvang

CompaNanny biedt op Schiphol Centrum, naast een regulier kinderdagverblijf, ook een groep waar 24 uur per dag opvang mogelijk is. Ook in het weekend! Dit is een ideale oplossing voor ouders die onregelmatige (vlieg)roosters hebben en bovendien te maken hebben met werktijden verspreid over de dag, avond en nacht.
 
 Voor kinderen die de avond en/of nacht bij CompaNanny doorbrengen, bieden we dezelfde CompaNanny kwaliteit als overdag. En op sommige vlakken zelfs een beetje meer. Op de groep waar 24/7 opvang wordt geboden is het van belang om extra aandacht aan rust te besteden. We vinden het belangrijk dat kinderen zich ook ’s nachts helemaal thuis voelen en daardoor ook de rust hebben om lekker te kunnen slapen, net zoals thuis. Daarom is bijvoorbeeld de groepsruimte groter en zeer huiselijk ingericht met een comfortabele zithoek met een extra grote bank, een woonkeuken en houten eettafel. ’s Avonds en 's nachts slapen er maximaal 2 kinderen op een kamer waar onder andere het nachtkastje en -lampje dat gevoel van thuis geeft. De overdracht van en naar ouders vindt plaats in een knusse overdrachtskamer om de rust bij de kinderen op de groep te bewaren en met volle aandacht u als ouder te woord te kunnen staan.

Hoe werkt de 24-uurs kinderopvang? 24/7!

Jullie bepalen voor elke week op welke dagen (en eventueel nachten) jullie graag gebruik willen maken van opvang. Bovendien zijn jullie vrij om aan te geven op welk uur jullie je kind willen komen brengen en halen. CompaNanny is 24 uur per dag geopend, ook in het weekend! Dit betekent dat je nooit in de problemen komt wanneer je later klaar bent met werken dan verwacht, bijvoorbeeld in het geval van een vertraagde vlucht. Er zijn verschillende pakketten mogelijk waar een bepaald aantal opvanguren per maand in zitten. Kijk hier voor meer informatie over deze pakketten en de tarieven.
    020-4170117         info@compananny.nl