CompaNanny Ontdek-BSO: Opent je wereld!

Ontdek je talenten, interesses en de wereld om je heen

Als ware ontdekkingsreizigers verkennen we verschillende themawerelden en beleven we avonturen binnen en buiten de BSO. Onze Nannies organiseren dagelijks activiteiten die uitdagen tot onderzoek en er komen speciale thema-experts naar de BSO om verhalen te vertellen, proefjes te doen of een voorstelling te spelen. Zo prikkelen we de nieuwsgierigheid van kinderen. Stimuleren we creativiteit, avontuur en je eigen spel bedenken. Samen met andere kinderen en de Nannies. Opgaan in het onderzoeken. CompaNanny biedt de juiste activiteiten, een uitdagende speelomgeving en professionele ondersteuning vanuit de Nannies om talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen. Leren wat je talent is, ontdekken waar je plezier in hebt en weten wat je gelukkig maakt. CompaNanny BSO opent je wereld!

Junior BSO: voor de allerkleinsten

Voor kinderen die voor het eerst naar school gaan kan deze periode wel even wennen zijn. Een nieuwe omgeving, vreemde gezichten en veel nieuwe dingen om te leren. Na schooltijd is het dan ook belangrijk dat je kind goed opgevangen wordt en tot rust kan komen in een vertrouwde omgeving. Onze BSO is een plek weg van school waar kinderen kunnen en mogen ontspannen. Vooral voor de allerjongsten is dat erg fijn! Op onze BSO zijn kinderen vanaf 4 jaar van harte welkom. We zien dat kinderen vanaf die leeftijd hun eigen interesses gaan ontdekken en wij stimuleren en ondersteunen ze daarbij aan alle kanten.

De Junior BSO zit op de volgende vestigingen: Amsterdam 7e Montessori, Amsterdam WFC, Amsterdam Titiaan, Amsterdam Bachzaal, BredaOegstgeest, Amstelveen, Den Haag Benoordenhout, Schiphol-Rijk en Voorburg.

BSO Club: avontuur voor de ouderen!

Voor onze oudere kinderen is er de BSO Club. Hier is meer uitdaging en aandacht voor de interesses van kinderen van hun eigen leeftijd. Zo ondernemen ze avontuurlijke expedities naar bijvoorbeeld een kaasmakerij, varen ze door de grachten van Amsterdam en bezoeken ze een sterrenwacht. Er worden  relevante onderwerpen als verliefd zijn en pesten besproken met de emoties die daarbij horen. Ook spelen de oudere kinderen een grotere rol in het dagelijks reilen en zeilen van de BSO. Ze mogen belangrijke beslissingen nemen over de aanschaf van nieuw speelgoed, meehelpen een sportdag te organiseren of bijvoorbeeld een eigen krant over de BSO maken. Zo zorgen we ervoor dat de oudere kinderen meer verantwoordelijkheidsgevoel ontwikkelen en dat de BSO voor hen uitdagend blijft.


De BSO Club wordt op de volgende vestigingen aangeboden:
Amsterdam 7e Montessori, Amsterdam WFC, Amsterdam Titiaan, Amsterdam Bachzaal, Amstelveen, BredaDen Haag BenoordenhoutOegstgeestVoorburg en Schiphol Rijk.
 

Vakantie BSO

Ook op vakantie- of studiedagen kan je kind hele dagen terecht bij onze buitenschoolse opvang. Er is bovendien de mogelijkheid om je schoolgaande kind uitsluitend tijdens de vakanties bij ons onder te brengen. De tarieven vind je bij de informatie over ‘vestigingen’.

    020-4170117         info@compananny.nl