Kinderdagverblijf

Wanneer je je kind voor het eerst bij een kinderdagverblijf brengt geef je een hele verantwoordelijkheid uit handen. Je mag daarom veel verwachten van een kinderdagverblijf. Het is belangrijk dat er liefdevol voor je kind gezorgd wordt en er goed naar je geluisterd wordt. Voor onze Nannies is het vanzelfsprekend dat ze bij iedereen persoonlijk en intensief betrokken zijn. Onze kinderdagverblijven bieden een rustige en veilige omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar. In deze leeftijdscategorie doorloopt je kind verschillende fases en maakt het zich allerlei vaardigheden eigen. Ieder kind is anders en heeft een eigen tempo en unieke manier van ontwikkelen. Wij doen dan ook veel meer dan je kind liefdevol opvangen en praktisch verzorgen. Wij geven elk kind de specifieke aandacht en spelmaterialen die het nodig heeft en stimuleren hem of haar in de ontwikkeling. Je kind wordt gedoseerd uitgedaagd en leert zo zelf te ontdekken wat hij of zij kan en wil. Leer meer over onze opvoedkundige werkwijze.


Bekijk onze vestigingen

Wat biedt CompaNanny?

Tweetalige opvang

Sinds 2017 biedt CompaNanny op een aantal van haar kinderdagverblijven tweetalige opvang aan voor kinderen van internationaal georiënteerde ouders en expats. Op de tweetalige groep zijn een Nederlandstalige en Engelstalige Nanny aanwezig en wordt er minimaal 50% de Nederlandse taal en minimaal 30% de Engelse taal gesproken. Een goede beheersing van de Engelse taal bereidt kinderen beter voor op het vervolgonderwijs en geeft meer mogelijkheden op de internationale arbeidsmarkt

Flexibele opvang

Sommige ouders hebben wisselende werkdagen en daardoor behoefte aan flexibiliteit in de opvangdagen en ruime openingstijden. Daarom bieden we op sommige vestigingen 'maandflex' en 'weekflex' opvang. Met week- of maandflex geef je 1 week of 1 maand van tevoren aan op welke dagen of dagdelen je je kind wilt komen brengen.
    020-4170117         info@compananny.nl