Peuterspeelzaal

Onze Peuterspeelzaal is één grote ontdekkingstocht. Hier gaan peuters tussen 2 en 4 jaar een volle ochtend samen met vriendjes en vriendinnetjes op ontdekkingstocht naar verschillende werelden. Denk aan muziek, sport, spel, theater, natuur, kunst en creatief. Zo ontdekken ze samen waar hun interesses liggen en waar ze goed in zijn. Wij begeleiden hun avontuur met een uitgebreid activiteitenprogramma en de juiste pedagogische ondersteuning.
​Het activiteitenprogramma van de peuterspeelzaal

​Het activiteitenprogramma van de peuterspeelzaal

Gedurende het jaar maken de peuters kennis met de verschillende werelden. In de muziekwereld staat telkens een ander instrument centraal en er wordt veel gezongen. Bij sport en spel gaat het om de motoriek en komen peuteryoga en balspelletjes voorbij.

Wij verzorgen de activiteiten zelf, of in samenwerking met partnerorganisaties zoals Muziekschool Amsterdam, Yogaleentje en Moments4Kids. Elke dag beginnen we met het gezamenlijk eten van fruit en natuurlijk geven we kinderen ook alle ruimte om zelfstandig te spelen.
 

Voorbereiding op de basisschool en de BSO

Tijdens het ochtendprogramma van de peuterspeelzaal oefenen we vaardigheden die kinderen nodig hebben op de basisschool. Zoals samenwerken, op je beurt wachten en concentreren. De vijf werelden die centraal staan op de peuterspeelzaal zijn gebaseerd op onze visie en werkwijze die we ook gebruiken op onze BSO.

Praktische informatie

Kijk op de peuterspeelzaal bij jou in de buurt voor informatie over de vestiging en specifieke openingstijden.
 
    020-4170117         info@compananny.nl