Tweetalige opvang 0 tot 4 jaar

Voor alle kinderen van internationaal georiënteerde ouders en expats hebben wij op een aantal vestigingen een tweetalige groep. Hier spreken we zowel Nederlands als Engels met de kinderen en besteden we aandacht aan verschillende culturen. Ook alle communicatie met ouders zoals ontwikkelingsgesprekken en ouderavonden kunnen plaatsvinden in het Nederlands of Engels. Net als alle schriftelijke communicatie. Zo zorgen we dat ook kinderen met een internationale achtergrond alle ondersteuning krijgen in hun ontwikkeling.
Op de tweetalige groep zijn een Nederlandstalige en Engelstalige Nanny aanwezig en wordt er minimaal 50% de Nederlandse taal en minimaal 30% de Engelse taal gesproken. Een goede beheersing van de Engelse taal bereidt kinderen beter voor op het vervolgonderwijs en geeft meer mogelijkheden op de internationale arbeidsmarkt. Voor ouders is het kinderdagverblijf bovendien een mooie gelegenheid om andere internationaal-georiënteerde ouders te ontmoeten.

Tweetalige opvang (0 tot 4 jaar) wordt op de volgende vestigingen geboden:

Flexibele opvang 0 tot 4 jaar

Sommige ouders hebben wisselende werkdagen en daardoor behoefte aan flexibiliteit in de opvangdagen en ruime openingstijden. Daarom bieden we op sommige vestigingen 'maandflex' en 'weekflex' opvang. Met week- of maandflex geef je 1 week of 1 maand van tevoren aan op welke dagen of dagdelen je je kind wilt komen brengen.
Flexibele opvang (0 tot 4 jaar) wordt op de volgende vestigingen geboden:
    020-4170117         info@compananny.nl