Experts in kindontwikkeling en opvoeding

Onze liefdevolle, zorgzame Nannies zijn experts op het gebied van kindontwikkeling en opvoeding. Goed geschoold en voortdurend getraind in het herkennen van de verschillende ontwikkelingsstadia die elk kind doorloopt. Met gerichte acties stimuleren zij vaardigheden bij kinderen, die hen tot gelukkige en evenwichtige personen maken en hen helpen het beste uit zichzelf te halen. 

In ons Pedagogisch beleidsplan kan je meer lezen over onze missie, onze pedagogische visie en de wijze waarop we inspelen op de verschillende ontwikkelingsfasen waar kinderen zich in bevinden.

Voorbeelden van onze werkwijze
Kindontwikkeling bij CompaNanny

Kindontwikkeling bij CompaNanny

Bij CompaNanny geloven we in een beter wereld. Een plek waar mensen respectvol met elkaar en hun omgeving omgaan. Elke dag bouwen wij aan generaties die daaraan bijdragen, want de eerste jaren van een kind zijn essentieel voor welk persoon hij of zij straks zal worden. Deze missie maakt CompaNanny niet zomaar een kinderopvang, maar een plaats waar de ontwikkeling van het kind centraal staat.

De belevingswereld van kinderen wordt in de eerste jaren stap voor stap vergroot. Kinderen ontwikkelen zich van een op zichzelf gericht wezen (ik), tot iemand die interactie zoekt met anderen (wij), naar een sociaal persoon die oog heeft voor het effect van zijn of haar handelen op de steeds groter wordende omgeving (wereld). CompaNanny heeft het streven een meerwaarde te zijn voor kinderen en ouders door hen te begeleiden bij deze ontwikkeling.
 
De 7 waarden bij CompaNanny

De 7 waarden bij CompaNanny

In onze pedagogische werkwijze staan 7 waarden centraal. We geloven dat deze waarden het mooiste bij kinderen naar boven halen. En dat de waarden de basis vormen voor een optimale ontwikkeling. We helpen kinderen bij de vorming van hun eigen waarden en geven hen de volgende waarden mee als uitgangspunt: respect voor zichzelf, anderen en de wereld; zelfvertrouwen en authenticiteit; verantwoordelijkheid en besluitvaardigheid; nieuwsgierigheid en creativiteit. Doordat de Nannies een omgeving creëren waarin deze waarden centraal staan, volgen kinderen dat goede voorbeeld.
 
 
Experts op het gebied van opvoeding

Experts op het gebied van opvoeding

De ontwikkeling van kinderen wordt gestimuleerd door onze zorgzame en vakkundige Nannies. De kracht van CompaNanny zit in onze Nannies, dus ook hun ontwikkeling krijgt veel aandacht. Nannies worden voortdurend geïnspireerd en getraind in onze pedagogische werkwijze. Emmi Pikler, Reggio Emilia en How2Talk2Kids zijn richtingen waarin we ons personeel trainen en begeleiden om de ontwikkeling van kinderen optimaal te sturen.
 
    020-4170117         info@compananny.nl