Gezonde voeding

Verse natuurlijke voeding

Pedagogische aandacht is goed, maar je kind moet zich ook lichamelijk goed ontwikkelen. Het is dus belangrijk om gezond te eten en voldoende te bewegen! We zijn goed op de hoogte van de meest recente onderzoeken over gezonde voeding en beweging. Op basis hiervan hebben we een eigen visie en werkwijze ontwikkeld, waarbij we zorgen dat je kind veel bewegingsvrijheid krijgt en onze voeding bestaat uit veel vezels, groente en fruit. 

 

Warme lunch

Kinderen vanaf 9 maanden krijgen een warme en dagverse lunch, bereid door Moekes Maaltijd met 97% aan biologische ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Veel kinderen zijn ‘s avonds moe, waardoor ze minder zin hebben om warm te eten. Met Moekes Maaltijd missen ze geen belangrijke voedingsmiddelen. Het zijn gerechten speciaal voor kinderen, dus niet te veel specerijen, geen synthetische e-nummers en weinig tot geen zout.

Thuis geen gedoe meer

Zien eten, doet eten. Samen met vriendjes en vriendinnetjes ontdekken ze nieuwe smaken en texturen. Vaak steken ze elkaar aan en proberen ze bij ons dingen uit die ze thuis niet willen proeven! Een ander voordeel is dat je 's avonds niet gehaast hoeft te koken, waardoor er meer tijd is voor een verhaaltje, badderpret of samen over de belevenissen van de dag praten. Kortom, meer tijd om van je kind te genieten.

Bewegen is gezond

Beweging is heel belangrijk voor een goede lichamelijke ontwikkeling. Daarom geven we kinderen veel bewegingsvrijheid. Op de groepen staan klimtoestellen en we gaan zo vaak als het kan naar buiten om te spelen in de ruime en avontuurlijke tuinen van CompaNanny.
    020-4170117         info@compananny.nl