Het ouderportaal

Het ouderportaal biedt je één plek waar je administratieve zaken rond de opvang van je kind kunt regelen én een indruk kunt krijgen van wat je kind meemaakt bij CompaNanny. Dit doe je op het moment en de plek die jou het beste uitkomen. Je kunt er bijvoorbeeld extra dagen of ruildagen aanvragen, de afwezigheid van je kind doorgeven of een bericht aan de groep van je kind sturen. Ook kun je er foto's bekijken van jouw kind bij CompaNanny, worden er mededelingen en nieuws-items geplaatst en worden berichtjes geschreven in het digitale schriftje van je kind. De informatie in het CompaNanny ouderportaal is een aanvulling op je dagelijkse overdracht met de Nannies op de groep. 

Download de CompaNanny ouderportaal app GRATIS in de Apple Store of de Play Store.

Naar het ouderportaal

Altijd op de hoogte

Altijd op de hoogte

Met het ouderportaal kun je:
  • Foto's bekijken
  • Berichten versturen en ontvangen
  • In het digitaal schriftje lezen en schrijven
  • Ruilen/extra opvang aanvragen (voor kinderdagverblijf en bso) 
 
Fotobeleid

Fotobeleid

In het ouderportaal kunnen we leuke foto's plaatsen van de activiteiten van je kind. Dit doen we alleen als je hiervoor toestemming geeft. Dat kan met het formulier Toestemming ouder fotogebruik. In dit formulier staat ook beschreven op welke manier de foto's worden gebruikt en beschermd. 
 
 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020-4170117         info@compananny.nl