Onze ouders

Wij vroegen ouders op verschillende vestigingen om hun mening te geven over CompaNanny. Zie hieronder het resultaat.

 

Simone van CompaNanny Bachzaal

Simone van CompaNanny Bachzaal

"Voor mij is CompaNanny, met zoveel mogelijk zorg en liefde bijdragen aan de eerste bijzondere stappen van een kind zijn leven, waarbij ieder kind een individu is".
 
Maaike van CompaNanny Voorburg

Maaike van CompaNanny Voorburg

"Het is wel duidelijk dat de kinderen bij Compananny gestimuleerd worden om in het eigen tempo nieuwe dingen te doen/ontdekken. En daardoor ook elders meer open staan om nieuwe dingen, zonder faalangst, te proberen."
 
Charlotte van CompaNanny Atlas Arena

Charlotte van CompaNanny Atlas Arena

"De betrokkenheid en het enthousiasme van alle medewerkers ervaren wij als heel bijzonder en aanstekelijk. Het vertrouwde en het welkome gevoel dat iedereen ons geeft en het enthousiasme waarmee onze dochter naar binnen rent, is een dagelijkse bevestiging dat we met Compananny de juiste keuze hebben gemaakt!"
 
Martine van CompaNanny Titiaan

Martine van CompaNanny Titiaan

"Wij merken dat Wies zich sociaal goed heeft kunnen ontwikkelen. Ze heeft verschillende vaardigheden geleerd zoals; laten weten aan andere kindjes of ze iets wel of niet leuk vind. Het uiten van haar gevoelens als ze bijv boos of verdrietig is. Verder heeft het Wies heel erg geholpen bij het zelfstandig worden en zelfvertrouwen krijgen. Wij merkten dat ze bij Compananny vaak al dingen zelf mocht/ kon doen die wij altijd nog voor haar deden. Dat was voor haar zelfvertrouwen echt super goed; dan zei ze” mama, dat kan ik toch al lang zelf!”
 
    020-4170117         info@compananny.nl