Opvoedingsondersteuning

Met onze ervaring en kennis uit wetenschappelijke onderzoeken ondersteunen we bij de  opvoeding van je kind. Uiteraard gebeurt dat overdag als je kind bij ons op de groep is. Maar we staan ook voor je klaar als je vragen hebt zoals: hoe kan ik mijn kind het beste begeleiden bij het zindelijk worden? Hoe zorg ik dat mijn kind beter slaapt? Is het normaal dat hij nog niet kan lopen zoals zijn leeftijdgenootjes? Onze Pedagogisch coach helpt je bij opvoedkundige vragen en geeft vanuit haar ervaring en pedagogische literatuur advies.
Als ouder heb je bij ons altijd toegang tot het opvoedkundig handboek. Dit is een uitgebreid boek waarin nauwkeurig beschreven staat wat kinderen op welke leeftijd ontwikkelen en waarom het belangrijk is dat ze dit ontwikkelen. Natuurlijk staan er ook tips in hoe jij ze hierbij kunt helpen. Zoals gezegd, we vinden het belangrijk dat je kind zich optimaal ontwikkelt en alle kansen krijgt. Daarom zetten we graag een paar stappen extra!

De CompaNanny Gids

De CompaNanny Gids is een online plek - exclusief voor ouders van CompaNanny - vol informatie en inspiratie over wat kinderen in de eerste jaren van hun leven allemaal ontdekken, ervaren en leren. In de CompaNanny Gids vind je handvatten die je kunt gebruiken om je kind aan te reiken wat hij of zij in verschillende ontwikkelfasen nodig heeft. Zo geven we je graag inzicht in de pedagogische visie en werkwijze van CompaNanny.

Trainingen voor ouders

Sinds 2017 zijn we begonnen met het faciliteren van trainingen voor ouders. Zo komen ervaren trainers workshops en cursussen geven over opvoedkundige thema's zoals: "Hoe kan ik het best met mijn kind communiceren?" en "Hoe ga ik om met emoties als boosheid en frustratie?". Maar ook EHBO voor kinderen wordt op onze vestigingen aangeboden.

Overdrachten en het ouderportaal

​De overdracht aan het begin en eind van de dag vinden we een waardevol contactmoment tussen onze Nannies en ouders. Tijdens de overdracht op de groep bespreken we beknopt de belevenissen en het welzijn van je kind. Dit persoonlijke contact breiden we uit met het digitale ouderportaal. Daarmee heb je altijd toegang tot alle leuke en praktische informatie over de opvang van je kind. 

Observatiegesprekken

Elk half jaar zijn er observatiegesprekken. Je evalueert dan met de teamleider van je groep hoe het gaat met je kind en waar eventueel op gelet kan worden. Heb je op welk moment dan ook vragen of opvoedadvies nodig? Onze Pedagogisch Coach staat altijd voor je klaar. 
    020-4170117         info@compananny.nl