Zo blijven we leren en delen!

Bij CompaNanny staan we nooit stil. We kijken naar de toekomst. Naar wat er nodig is om kinderen en medewerkers zich optimaal te laten ontplooien. Zodat ze straks klaar zijn voor de wereld van morgen. Ons gedachtegoed stellen we graag beschikbaar aan alle kinderen en opvoeders, zodat het ten goede komt aan zo veel mogelijk kinderen.

Lees hier op welke manieren wij blijven leren en vernieuwen en hoe we ons gedachtengoed delen!
CompAcademy

CompAcademy

Blijf jezelf ontwikkelen met de workshops, masterclasses en trainingen van
CompaNanny.
  • Met Be Creative leer je hoe je creativiteit en vindingrijkheid stimuleert.
  • Met Build Skills leer je alles over de allerlaatste pedagogische trends en ontwikkelingen.
  • Get Personal tenslotte, draait helemaal om jou. Ontdek waar jouw kwaliteiten liggen en leer deze elke dag optimaal in te zetten.
 
CompaCampus

CompaCampus

Als enige kinderdagverbijf in Nederland heeft CompaNanny een eigen campus. Uiteraard in Amsterdam want daar is de nood qua woningen het hoogst. Dus als je bij ons komt werken en je kunt niet meteen een woning vinden, dan kun je een beroep doen om CompaCampus. Volledig ingerichte studio's waar je zo in kunt!
 
CompaMatch

CompaMatch

Als je ergens gaat werken wil je natuurlijk wel weten of je je daar een beetje thuis zult gaan voelen. Logisch natuurlijk. Daarom heeft CompaNanny de CompaMatch ontwikkeld. Een speciale online test waarmee jij erachter komt wat maakt dat CompaNanny een organisatie is waar jij lekker kan werken. Met mensen die goed bij jou passen. Heel belangrijk!
 
 
CompaShare

CompaShare

CompaNanny groeit en bloeit als nooit tevoren. Dat is natuurlijk heel mooi. En wat zouden we graag elk kind in Nederland onze liefde, aandacht en toewijding gunnen. Maar dat kan (nog) niet. Wat wel kan is alles wat we leren, ontdekken en weten te delen met iedereen die daar nieuwsgierig naar is. Daarvoor is er CompaShare. Open dagen waarop iedereen (ja, ook onze concurrenten:-) van harte welkom is.
 
 
CompaTalks

CompaTalks

De wereld is continu in beweging. Wat gisteren gewoon was is vandaag alweer achterhaald. Wat is de beste voeding anno nu? Hoe communiceer je met een baby?
Hoe stimuleer je creativiteit, maak je kinderen weerbaar. En klaar voor de wereld van morgen. De meest actuele visies en trends worden gedeeld via CompaTalks. Seminars waar wij experts aan het woord laten en waar we graag van willen leren.
 
 
CompaBrains

CompaBrains

CompaNanny heeft haar eigen denktank. CompaThink. Hier nodigen we op regelmatige basis medewerkers uit om hun waardevolle praktijkervaringen met ons te delen. Maar ook om te horen welke ideeën ze hebben, hoe zaken beter kunnen en waar innovaties gewenst zijn. Zo blijven we een nieuwsgierige organisatie die blijft leren. Elke dag weer.
 
    020-4170117         info@compananny.nl