Werk met een missie

De passie van onze Nannies voor kinderen, pedagogiek en kindontwikkeling maken het verschil tussen CompaNanny en een ander kinderdagverblijf. Met liefde en aandacht investeren wij in de ontwikkeling van nieuwe generaties en bouwen daardoor mee aan een betere wereld. Een mooiere missie kunnen wij ons niet voorstellen. We gaan er vanuit dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom heerst er bij ons een informele en innovatieve cultuur waarin iedereen zijn bijdrage kan leveren. We ontwikkelen niet alleen onze kinderen, maar ook onze mensen. Onze Nannies worden doorlopend getraind in onze pedagogische werkwijze en CompaNanny heeft in 2017 als eerste kinderopvangorganisatie in Nederland een eigen traineeship met baangarantie opgezet om de kwaliteit van onze mensen te waarborgen.

Meer

Goede opleiding garandeert kwalitatieve opvang

Goede opleiding garandeert kwalitatieve opvang

Onze mensen zijn denkers én doeners. 50% van onze Pedagogisch Medewerkers heeft een MBO- en 50% heeft een HBO achtergrond. Wij kiezen bewust voor deze combinatie omdat beide groepen veel van elkaar kunnen leren. Een ideale mix die de kwaliteit op ieder gebied garandeert!
 
Ondersteuning van een vast team

Ondersteuning van een vast team

Al onze Nannies krijgen de ondersteuning van een vast groot team. Op elke vestiging staan de volgende professionals voor hen én ook voor jou klaar: Vestigingsmanager, Adjunct Vestigingsmanager, Groepsteamleidsters, Pedagogisch Coach en een Huishoudelijk Medewerkster. Een frisse club enthousiaste mensen met passie voor hun werk.
 
Een ondersteunend hoofdkantoor

Een ondersteunend hoofdkantoor

Op het hoofdkantoor is de positieve en ambitieuze sfeer voelbaar. Hier werken 50 jonge en enthousiaste mensen die dagelijks de vestigingen ondersteunen. Zij zorgen ervoor dat de mensen op de vestiging al hun aandacht aan de kinderen kunnen besteden en zich niet bezig hoeven te houden met randvoorwaarden en organisatorische taken.
 
    020-4170117         info@compananny.nl