Werk met een missie

De passie van onze Nannies voor kinderen, pedagogiek en kindontwikkeling maken het verschil tussen CompaNanny en een ander kinderdagverblijf. Met liefde en aandacht investeren wij in de ontwikkeling van nieuwe generaties en bouwen daardoor mee aan een betere wereld. Een mooiere missie kunnen wij ons niet voorstellen. We gaan er vanuit dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom heerst er bij ons een informele en innovatieve cultuur waarin iedereen zijn bijdrage kan leveren. We ontwikkelen niet alleen onze kinderen, maar ook onze mensen. Onze Nannies worden doorlopend getraind in onze pedagogische werkwijze en CompaNanny heeft in 2017 als eerste kinderopvangorganisatie in Nederland een eigen traineeship met baangarantie opgezet om de kwaliteit van onze mensen te waarborgen.

Meer
Onze ontstaansgeschiedenis

Onze ontstaansgeschiedenis

CompaNanny is in 2003 ontstaan vanuit de overtuiging dat kinderopvang meer is dan alleen het opvangen van kinderen. Bas Beek heeft van CompaNanny de eerste écht kwalitatieve kinderopvang in Nederland gemaakt, door de beste mensen op te leiden tot Nannies en een omgeving te creëren waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Hiermee heeft hij bewezen dat alles mogelijk is, als je er in gelooft. Dit inspireert ons als organisatie nog steeds elke dag en wij inspireren er op onze beurt de volgende generatie kinderen mee. 
 
Goede opleiding garandeert kwalitatieve opvang

Goede opleiding garandeert kwalitatieve opvang

Onze mensen zijn denkers én doeners. 50% van onze Pedagogisch Medewerkers heeft een MBO- en 50% heeft een HBO achtergrond. Wij kiezen bewust voor deze combinatie omdat beide groepen veel van elkaar kunnen leren. Een ideale mix die de kwaliteit op ieder gebied garandeert!
 
Ondersteuning van een vast team

Ondersteuning van een vast team

Al onze Nannies krijgen de ondersteuning van een vast groot team. Op elke vestiging staan de volgende professionals voor hen én ook voor jou klaar: Vestigingsmanager, Adjunct Vestigingsmanager, Groepsteamleidsters, Pedagogisch Coach en een Huishoudelijk Medewerkster. Een frisse club enthousiaste mensen met passie voor hun werk.
 
Een ondersteunend hoofdkantoor

Een ondersteunend hoofdkantoor

Op het hoofdkantoor is de positieve en ambitieuze sfeer voelbaar. Hier werken 40 jonge en enthousiaste mensen die dagelijks de vestigingen ondersteunen. Zij zorgen ervoor dat de mensen op de vestiging al hun aandacht aan de kinderen kunnen besteden en zich niet bezig hoeven te houden met randvoorwaarden en organisatorische taken.
 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020-4170117         info@compananny.nl