Onze kwaliteit zit in onze mensen

Omdat we weten hoe belangrijk de rol van volwassenen is bij de ontwikkeling van een kind, zijn we zeer zorgvuldig in de keuze van onze mensen. De beste pedagogische medewerkers werven we aan de hand van een gedegen selectieproces. Als het CV met motivatiebrief onze interesse heeft, volgen minimaal 2 gespreksrondes. Vervolgens vragen we hen om een uitgebreide persoonlijke vragenlijst in te vullen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren en 2 referenties op te geven. Onze aspirant-Nannies lopen vervolgens eerst een dag op proef mee voor ze een contract tekenen met proeftijd. 

Ondersteuning van een vast groot team

Al onze Nannies worden zorgvuldig ingewerkt en krijgen ondersteuning van een vast team, zodat zij zich met hun volle aandacht op de kinderen kunnen richten. Op elke vestiging staan de volgende professionals voor hen én ook voor jou klaar:
  • Vestigingsmanager
  • Adjunct Vestigingsmanager
  • Groepsteamleidsters
  • Pedagogisch Coach
  • Huishoudelijk Medewerkster

Een eigen traineeship

​CompaNanny heeft als eerste binnen de branche een drietal exclusieve leer- en ontwikkelingsprogramma’s ontwikkeld om zelf mensen op te kunnen leiden. Alle traineeships zijn speciaal ontworpen om ambitieuze en getalenteerde jonge talenten met een mbo-, hbo- of wo-diploma de kans te geven zich te ontwikkelen tot de toekomst van onze organisatie. De trainees doorlopen binnen twee jaar een op maat gemaakt ontwikkelingsprogramma, wat resulteert in baangarantie binnen CompaNanny. Het wo-traineeship staat het eerste half jaar in het teken van het behalen van het benodigde diploma, zodat er gecertificeerd kan worden meegedraaid op de groep. Hiervoor is CompaNanny een unieke samenwerking aangegaan met opleidingsinstituut NTI.

Opvoedkundige trainingen

Bij CompaNanny werken we volgens een goed doordachte en inspirerende pedagogische visie. Daarnaast houden we ons aan strenge protocollen. Onze Nannies krijgen gemiddeld 33 uur per jaar aan externe gespecialiseerde trainingen in ‘opvoedkunde’, via bijvoorbeeld How2Talk2Kids, de Pikler stichting, maar ook het Rode Kruis voor EHBO. Zo blijven ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van pedagogiek en verzorging van kinderen.
    020-4170117         info@compananny.nl