Kinderopvang op CompaNanny Amstelveen

Bekijk hier wat onze ouders van CompaNanny in Amstelveen vinden.
 

Het kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf

We willen graag dat kinderen en ouders zich bij ons thuis voelen. Daarom hebben bijvoorbeeld alle kinderen hun eigen bedje in de slaapkamer. De baby en peutergroepen van CompaNanny in Amstelveen zijn rustig en huiselijk zodat de kinderen niet overprikkeld raken door alle drukke kleuren en versiersels. Onze vestiging is alleen door ouders met een pasje te betreden. Daarnaast hebben we voor de allerkleinsten een aparte binnentuin waar zij kunnen genieten van een rustige en veilige speelplaats. De grote voortuin is voor de peuters een mooie, uitdagende speelplaats compleet met een grote zandbak, een driewieler parcours en een waterspeeltoestel. Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze. 
 
 Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal

De peuterspeelzaal van CompaNanny bevindt zich op onze speelzolder. Hier is de ruimte zo ingericht dat kinderen de werelden van muziek, natuur, creativiteit, dans en theater rustig kunnen ontdekken. En terwijl ze dit ontdekken introduceren we ze met schoolse gewoontes. Klik hier voor uitgebreidere informatie over de Peuterspeelzaal.

 
De buitenschoolse opvang (BSO)

De buitenschoolse opvang (BSO)

Op de BSO van CompaNanny op hun eigen speelzolder kunnen kinderen hun talenten ontdekken. Onze Nannies organiseren regelmatig leuke activiteiten waarbij de kinderen uitgedaagd worden om hun eigen interesses te ontwikkelen. Buiten in de grote voortuin (1135m2!) wordt er vaak een potje voetbal gespeeld of dammen gebouwd in de natuurlijke waterspeeltoestellen. Het Amsterdamse Bos is op loopafstand, waardoor we makkelijk met de kinderen naar het bos kunnen. Onze BSO haalt kinderen met onze eigen CompaNanny bus of bakfiets op van de O.B.S. de Piet Hein, Roelof Venemaschool en de Michiel de Ruyterschool.

 
Tweetalige kinderopvang

Tweetalige kinderopvang

Op CompaNanny Amstelveen bieden we vanaf 2018 ook tweetalige opvang aan. Op de tweetalige groep vindt tenminste de helft van de tijd opvang plaats in het Nederlands en tenminste dertig procent in het Engels. Er geldt het principe “one teacher one language”, waarbij één Nanny gedurende een dag uitsluitend Engels, danwel Nederlands spreekt. Om voldoende tijd met beide talen in aanraking te komen, geldt op de tweetalige groep een minimale afname van twee dagen per week.


 
 
    020 - 30 38 344         amstelveen@compananny.nl