Het team van CompaNanny 2e Openluchtschool

Mijn naam is Queeny Harmsen en ik ben Vestigingsmanager van CompaNanny 2e Openluchtschool. In 2013 heb ik mijn studie Pedagogiek afgerond en zowel tijdens als na mijn studie heb ik veel ervaring op mogen doen als pedagogisch medewerkster en teamleidster binnen de kinderopvang. Tijdens mijn werk geniet ik dagelijks van de ontwikkelingen die kinderen doormaken. Het geeft mij voldoening hen hierbij te ondersteunen en tevens te zorgen voor een stimulerende, uitdagende maar vooral ook veilige plek waar ieder kind zich op zijn eigen manier kan en mag ontwikkelen. Op de locatie is zowel een peuterspeelzaal (VVE vanaf september 2018) als Buitenschoolse opvang (BSO) gevestigd en we werken nauw samen met de 2e Openluchtschool om een doorgaande leerlijn te creëren. Op het grote speelplein kunnen zowel de peuters en de BSO kinderen heerlijk buitenspelen en binnen biedt de gymzaal ook een uitdagende speelruimte.
Met ons team werken we volgens onze pedagogische visie om kinderen optimaal te ondersteunen in hun ontwikkeling. Bij CompaNanny is elke Nanny professioneel geschoold, heeft oog voor kwaliteit en een goed luisterend oor voor kinderen én ouders. Ook zijn regelmatig de Pedagogisch Coach,  Groepsteamleidsters en een Huishoudelijk Medewerker aanwezig. Onze mensen zijn betrokken, zorgzaam en positief. Dit zorgt ervoor dat er een fijne sfeer in onze vestiging hangt waar kinderen, ouders én Nannies graag komen.
Zehra, Nanny
Zehra, Nanny
Astrid, Nanny
Astrid, Nanny
Esmee, Pedagogisch Coach
Esmee, Pedagogisch Coach


COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020 - 237 47 07         tweedeopenlucht@compananny.nl