VVE Peuterspeelzaal & BSO

Op CompaNanny 2e Openluchtschool bieden we Peuterspeelzaal aan voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar en Buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar tot en met 12 jaar.

De VVE Peuterspeelzaal

De VVE Peuterspeelzaal

Op de Peuterspeelzaal van de 2e Openluchtschool bieden we Voor- en Vroegschoolse educatie (VVE) aan voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. VVE richt zich op de brede ontwikkeling van vaardigheden die belangrijk zijn voor de start op de basisschool. Onze voorschool is verbonden aan de 2e Openluchtschool en er wordt een doorgaande leerlijn gecreëerd. We vinden het daarnaast belangrijk dat kinderen in een huiselijke en vertrouwde omgeving kunnen spelen en ontdekken op een manier die bij hen past. Onze liefdevolle en deskundige Nannies bieden hierbij professionele begeleiding en een veilige speelomgeving met materialen die uitdagen tot spel en samenspel. 
 
​De Buitenschoolse Opvang (BSO)

​De Buitenschoolse Opvang (BSO)

Op de BSO van CompaNanny stimuleren we kinderen om hun eigen talenten te ontdekken. Onze Nannies organiseren regelmatig leuke activiteiten waarbij de kinderen uitgedaagd worden hun eigen interesses te ontwikkelen. Ook al zitten we in de 2e Openluchtschool, CompaNanny is geen school; we vinden het belangrijk dat kinderen zich bij ons ontspannen en thuis voelen. Daarom kunnen ze bij ons veel buitenspelen en is er veel uitdagend speelmateriaal op de BSO aanwezig. Ook heeft onze BSO een speelzaal waar de kinderen judo kunnen doen, optredens verzinnen en in de rekken klimmen.
 
    020-4170117         info@compananny.nl