Amsterdam West kinderopvang 7e Montessori

Op de 7e Montessorischool biedt CompaNanny peuterspeelzaal en BSO voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar.

Op deze pagina kun je je inschrijven voor CompaNanny 7e Montessori. Inschrijven betekent dat je je kind vrijblijvend en kosteloos aanmeldt. Naar aanleiding van je inschrijving ontvang je een brochure en nemen we contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te overleggen.

Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie

 
Peuterspeelzaal en BSO

Peuterspeelzaal en BSO

Op de 7e Montessorischool biedt CompaNanny peuterspeelzaal en BSO voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Op de Peuterspeelzaal bieden we Voor- en Vroegschoolse educatie (VVE) aan. VVE richt zich op de brede ontwikkeling
van vaardigheden die belangrijk zijn voor de start op de basisschool.

Op onze BSO is er voor de kinderen na schooltijd van alles te doen. We organiseren regelmatig leuke acitiviteiten die uitdagen tot onderzoek. Op deze manier stimuleren we de kinderen om hun eigen interesses ontdekken en talenten te ontwikkelen. 
 
Ons team

Ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde Nannies. We organiseren regelmatig leuke activiteiten waarbij de kinderen uitgedaagd worden om hun eigen interesses te ontwikkelen en talenten te ontdekken. Samen zorgen we ervoor dat alle kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen! Lees hier meer over ons team. 
 
    020 - 82 02 029         7emontessori@compananny.nl