Kinderopvang op CompaNanny 7e Montessori

Bekijk hier hoe onze ouders CompaNanny de 7e Montessori ervaren.

De buitenschoolse opvang (BSO)

De buitenschoolse opvang (BSO)

Op de BSO van CompaNanny stimuleren we kinderen om hun eigen talenten te ontdekken. Onze Nannies organiseren regelmatig leuke activiteiten waarbij de kinderen uitgedaagd worden hun eigen interesses te ontwikkelen. Ook al zitten we in de 7e Montessorischool, CompaNanny is geen school; we vinden het belangrijk dat kinderen zich bij ons ontspannen en thuis voelen. Daarom kunnen ze bij ons heerlijk in de tuin buitenspelen hier kunnen zij o.a. klimmen, tennissen, voetballen en in de zandbak spelen. Ook heeft onze BSO een speelzaal waar de kinderen judo kunnen doen, optredens verzinnen en in de touwen klimmen. Omdat het Rembrandtpark achter de BSO ligt, voelt dit als onze achtertuin en zijn we hier vaak te vinden. Deze BSO biedt ook CompaNanny zwemles i.s.m. David Lloyd en SpeelBal i.s.m. hockeyclub Amsterdam. Onze BSO haalt kinderen op van de 7e Montessorischool.
 
Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal

De Peuterspeelzaal van CompaNanny is zo ingericht dat kinderen de werelden van muziek, natuur, creativiteit, dans en theater rustig kunnen ontdekken. Op Peuterspeelzaal van de 7e Montessori bieden we voorschoolse educatie aan. Voor- en Vroegschoolse educatie (VVE) richt zich op peuters met een taalachterstand.Door VVE kunnen kinderen op een speelse manier hun achterstand inhalen en worden ze alvast voorbereid op school. Zo leren ze samenwerken, op je beurt wachten en je concentreren. Daarbij ontdekken kinderen samen met hun leeftijdsgenootjes wat ze leuk vinden! Lees hier meer over de VVE-groep bij CompaNanny.
 
 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020-8202029         7emontessori@compananny.nl