Ons team

Mijn naam is Morgan Sampson en ik ben Vestigingsmanager van 7e Montessori. Ik werk met veel trots bij CompaNanny. Met ons team werken we namelijk volgens onze pedagogische visie en geven zo kinderen optimale ondersteuning in hun ontwikkeling. Op de locatie is zowel een peuterspeelzaal (VVE) als BSO gevestigd. Aangrenzend hebben we een groot speelplein waar zowel de peuters en de BSO kinderen heerlijk kunnen spelen. Door het vaste team aan Nannies en een mooie sfeervolle vestiging hopen wij een tweede thuis voor kinderen aan te kunnen bieden.
Elke Nanny is professioneel geschoold, heeft oog voor kwaliteit en een goed luisterend oor voor kinderen én ouders. Ook zijn regelmatig de Pedagogisch Coach,  Groepsteamleidsters en een Huishoudelijk Medewerker aanwezig. Onze mensen zijn betrokken, zorgzaam en positief. Dit zorgt ervoor dat er een fijne sfeer in onze vestiging hangt waar kinderen, ouders én Nannies graag komen.
Vestigingsmanager Morgan van CompaNanny 7e Montessori VVE peuterspeelzaal en BSO
Melvin, Pedagogische medewerker BSO
Melvin, Pedagogische medewerker BSO
Teun, Pedagogisch medewerker BSO
Teun, Pedagogisch medewerker BSO
Astrid, Groep Team Leidster
Astrid, Groep Team Leidster
Uzma, Pedagogisch Coach
Uzma, Pedagogisch Coach
Hanane, Nanny
Hanane, Nanny

Lilee, Groepsteamleidster
Lilee, Groepsteamleidster

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020-8202029         7emontessori@compananny.nl