Tarieven CompaNanny 7e Montessori

De uurtarieven voor 2018 zijn bekend en is de kinderopvangtoeslagtabel 2018 aangepast op basis van de overheidsmaatregelen. Werkende of studerende ouders met kinderen die gebruik maken van kinderopvang kunnen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Deze toeslag is per gezinssituatie verschillend. Met behulp van onze nieuwe rekentool kun je direct en anoniem jouw persoonlijke situatie berekenen, zodat je een helder beeld krijgt van jouw bruto en netto kinderopvangkosten.

Hieronder kun je je kosteloos en vrijblijvend inschrijven voor deze vestiging. Onze mensen van Customer Care helpen je graag met al je vragen over ons plaatsingsbeleid, de contracten en wenperiode.

Inschrijven voor deze vestiging
Tarieven 2018

Tarieven 2018

  • Uurtarief Buitenschoolse Opvang (BSO): € 7,67
  • Uurtarief Peuterspeelzaal (VVE) € 7,45* 

    *Voorschoolse kinderopvang wordt vanaf januari 2018 nog maar gedeeltelijk gesubsidieerd. Bereken via deze link welke situatie op jou van toepassing is: https://www.amsterdam.nl/onderwijs-jeugd/voorschool/proefberekening/.
    Voor meer informatie bel met Customer Care via 020-4170117.

 

 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020 - 82 02 029         7emontessori@compananny.nl