Kinderopvang CompaNanny Atlas Arena

CompaNanny Kinderopvang Atlas Arena is gevestigd in een gemakkelijk te bereiken kantorencomplex met voldoende parkeergelegenheid in Amsterdam Zuidoost vlak bij de Arena. Het is een bruisende vestiging waar tegelijkertijd de rustige CompaNanny sfeer hangt.

Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

CompaNanny biedt op deze vestiging in het Atlas Arena gebouw kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is verdeeld in babygroepen en peutergroepen. Ook is er een groep speciaal voor internationale kinderen waar zowel Engels als Nederlands gesproken wordt. Flexibele opvang behoort hier ook tot de mogelijkheden.
 

 
Ons team

Ons team

Marit is Vestigingsmanager van kinderopvang CompaNanny Atlas Arena. Hier stuurt zij een team aan van gepassioneerde Nannies. Lees hier meer over de mensen in haar team.
 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020 - 45 25 382         atlasarena@compananny.nl