Kinderopvang op CompaNanny Atlas Arena

Bekijk hier wat onze ouders van CompaNanny Atlas Arena vinden.

Het kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf

We willen graag dat kinderen en ouders zich bij ons thuis voelen. Daarom is ons kinderdagverblijf huiselijk en warm ingericht en hebben bijvoorbeeld alle kinderen hun eigen bedje in de slaapkamer. De groepen houden we wel rustig zodat de kinderen niet overprikkeld raken door alle drukke kleuren en versiersels. Onze vestiging is alleen door ouders met een pasje te betreden. Zo zorgen we ervoor dat de veiligheid gewaarborgd blijft. Alle babygroepen en peutergroepen bevinden zich op de begane grond waardoor het gemakkelijk is je kindje met de buggy naar de groep te brengen. Het kinderdagverblijf heeft aan de achterkant een grote tuin met speeltoestellen van natuurlijke materialen, een moestuin en meerdere grasveldjes om in rond te rennen. In de zomer wordt er onder de bomen in de schaduw gepicknickt.
 
Tweetalige kinderopvang

Tweetalige kinderopvang

Op Atlas Arena bieden we ook tweetalige opvang aan Engelstalige kinderen of Nederlandstalige kinderen die binnenkort naar het buitenland gaan. Hier spreekt de ene Nanny Nederlands met de kinderen en de andere Nanny Engels en is er veel aandacht voor verschillende culturen.
 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020 - 45 25 382         atlasarena@compananny.nl