Ons team

Mijn naam is Marit Jellema. Ik ben sinds april 2016 de Vestigingsmanager van CompaNanny Atlas ArenA. De pedagogische visie waarmee we werken, het oog voor kwaliteit en de oprecht betrokken Nannies maken CompaNanny bijzonder voor mij. Door te werken volgens onze pedagogische visie geven we de kinderen optimale ondersteuning in hun ontwikkeling. 
Elke Nanny is professioneel geschoold, heeft oog voor kwaliteit en een goed luisterend oor voor kinderen én ouders. Verder bestaat het team uit een Pedagogisch Coach,  Groepsteamleidsters, Adjunct-vestigingsmanager en een Huishoudelijk Medewerker. Er heerst op de vestiging een fijne sfeer. Kinderen, ouders én Nannies komen er graag. Onze mensen zijn betrokken, zorgzaam en positief. Dit zorgt ervoor dat er een fijne sfeer in ons kinderdagverblijf hangt waar kinderen, ouders én Nannies graag komen.
Marie-Christine, Adjunct Vestigingsmanager
Marie-Christine, Adjunct Vestigingsmanager
Eveline, Nanny
Eveline, Nanny
Gulsum, Nanny
Gulsum, Nanny
Malon, Pedagogisch Coach
Malon, Pedagogisch Coach
Samantha, Nanny
Samantha, Nanny

Sharon, Groepsteamleidster
Sharon, Groepsteamleidster

Shyam, Groepsteamleidster
Shyam, Groepsteamleidster

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020 - 45 25 382         atlasarena@compananny.nl