Kinderopvang CompaNanny Bachzaal

CompaNanny Bachzaal is een bijzondere kinderopvang vestiging aangezien het twee beschutte binnentuinen heeft én een heuse concertzaal! Van oudsher is het een muziekschool. Nu komen er dagelijks kinderen van 0 tot 12 jaar naar deze rustige en ruime kinderopvangvestiging.

Bekijk de video hieronder om een indruk te krijgen van deze vestiging. Inmiddels is Renée intern doorgegroeid naar de rol van Vestigingsmanager bij CompaNanny Bachzaal. Lees hier meer over haar en haar team.

Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en BSO

Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en BSO

CompaNanny biedt op deze vestiging aan de Bachstraat kinderopvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Op CompaNanny Bachzaal is het kinderdagverblijf verdeeld in babygroepen en peutergroepen. Peuters kunnen hier ook een ochtend naar de peuterspeelzaal. De BSO is gevestigd in een van oudsher mooie grote concertzaal met aangrenzend een eigen tuin.
 
Ons team

Ons team

Renée is de Vestigingsmanager van CompaNanny Bachzaal. Hier stuurt zij een team aan van gepassioneerde Nannies. Lees hier meer over het team.
 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020 - 66 24 763         bachzaal@compananny.nl