Kinderopvang in Amsterdam Oud Zuid

Bekijk hier wat onze ouders van CompaNanny Bachzaal vinden.

Het kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf

We willen graag dat kinderen en ouders zich bij ons thuis voelen. Daarom is ons kinderdagverblijf huiselijk en warm ingericht en hebben bijvoorbeeld alle kinderen hun eigen bedje in de slaapkamer. De groepen houden we wel rustig zodat de kinderen niet overprikkeld raken door alle drukke kleuren en versiersels. Onze vestiging is alleen door ouders met een pasje te betreden. Zo zorgen we ervoor dat de veiligheid gewaarborgd blijft. In de concertzaal kunnen de kinderen optredens geven, theaterstukjes opvoeren of dansvoorstellingen doen. Klik hier voor meer informatie over de pedagogische filosofie.
 
Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal

De peuterspeelzaal van CompaNanny bevindt zich in de concertzaal. Hier is de ruimte zo ingericht dat kinderen de werelden van muziek, natuur, creativiteit, dans en theater rustig kunnen ontdekken. En terwijl ze dit ontdekken laten we ze al een beetje kennismaken met de schoolse gewoonte.
 
De buitenschoolse opvang (BSO)

De buitenschoolse opvang (BSO)

De BSO op Bachzaal zit in een heuse concertzaal! Vanwege de grootte maar zeker ook de ambiance is dit een ideale plek voor de kinderen om na schooltijd plezier te maken met vriendjes en vriendinnetjes. Op het podium kunnen optredens gedaan worden en in de zaal wordt er regelmatig gedanst of een yoga workshop gegeven. De aangrenzende muziekschool is ook nauw betrokken bij onze BSO en geeft regelmatig les. Via de BSO kunnen de kinderen gelijk in de speciale BSO tuin spelen. Hier zijn een voetbalveldje en meerdere klimmaterialen waar de kinderen zich op kunnen uitleven. Onze BSO haalt kinderen op van de Montessorischool de Wielewaal en De 1e Openluchtschool.
 
    020 - 66 24 763         bachzaal@compananny.nl