Kinderopvang CompaNanny Dintelstraat

In december 2018 hebben wij de deuren van CompaNanny Dintelstraat geopend. De begane grond van de Maarten Luther Kerk hebben wij omgetoverd tot een fris, licht en huiselijk kinderdagverblijf. Op deze kleinschalige vestiging bieden wij kinderopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Op ons eigen binnenterrein hebben we een avontuurlijke tuin voor de peuters en een rustige babytuin. Zo kunnen we veilig met alle kinderen buiten spelen. 

Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

CompaNanny Dintelstraat biedt kinderopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is verdeeld in twee babygroepen, een dreumes-peutergroep en een peutergroep.
 
Ons team

Ons team

Mijn naam is Charlotte en ik ben Vestigingsmanager van deze nieuwe locatie. Sinds twee jaar werk ik bij CompaNanny en hiervoor heb ik als leidinggevende bij verschillende kinderopvangorganisaties gewerkt. De ervaring en kennis die ik heb opgedaan pas ik met liefde en passie toe in mijn werk. Samen met mijn team bied ik een warm en veilig tweede thuis aan alle kinderen bij CompaNanny Dintelstraat.
 
    020-4170117         dintelstraat@compananny.nl