Kinderopvang CompaNanny Dintelstraat

In december 2018 openen wij de deuren van CompaNanny Dintelstraat. De begane grond van de Maarten Luther Kerk toveren wij om tot een fris, licht en huiselijk kinderdagverblijf. Op deze kleinschalige vestiging gaan wij kinderopvang bieden aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Op ons eigen binnenterrein krijgen we een avontuurlijke tuin voor de peuters en een rustige babytuin. Zo kunnen we veilig met alle kinderen buiten spelen. We kijken uit naar onze komst in de Rivierenbuurt!

Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

CompaNanny Dintelstraat biedt kinderopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is verdeeld in twee babygroepen, een dreumes-peutergroep en een peutergroep.
 
Ons team

Ons team

Mijn naam is Charlotte en ik ben Vestigingsmanager van deze nieuwe locatie. Sinds twee jaar werk ik bij CompaNanny en hiervoor heb ik als leidinggevende bij verschillende kinderopvangorganisaties gewerkt. De ervaring en kennis die ik heb opgedaan pas ik met liefde en passie toe in mijn werk. Samen met mijn team bied ik een warm en veilig tweede thuis aan alle kinderen bij CompaNanny Dintelstraat.
 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020-4170117         dintelstraat@compananny.nl