Tarieven CompaNanny Dintelstraat

Hier vind je de uurtarieven voor 2018 en de aangepaste kinderopvangtoeslagtabel op basis van de overheidsmaatregelen voor 2018. Werkende of studerende ouders met kinderen die gebruik maken van kinderopvang kunnen in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Deze toeslag is per gezinssituatie verschillend.

Met behulp van onze rekentool kun je direct en anoniem jouw persoonlijke situatie berekenen, zodat je een helder beeld krijgt van jouw bruto en netto kinderopvangkosten.
Tarieven 2018

Tarieven 2018

Uurtarief Kinderdagverblijf: € 8,35

In januari 2019 vindt een tariefswijziging plaats. Wanneer het nieuwe tarief bekend is, zullen we dit op de website vermelden. 

​Voor meer informatie en met vragen kun je bellen met Customer Care via 020-417 0117.

 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020-417 01 17         dintelstraat@compananny.nl