Kinderopvang op CompaNanny Eerste Helmers


Het kinderdagverblijf

We willen graag dat kinderen en ouders zich bij ons thuis voelen. Daarom is ons kinderdagverblijf huiselijk en warm ingericht en hebben bijvoorbeeld alle kinderen hun eigen bedje in de slaapkamer. De groepen houden we wel rustig zodat de kinderen niet overprikkeld raken door alle drukke kleuren en versiersels. Onze vestiging is alleen door ouders met een pasje te betreden. Zo zorgen we ervoor dat de veiligheid gewaarborgd blijft. Alle babygroepen en peutergroepen bevinden zich op de begane grond waardoor het gemakkelijk is je kindje met de buggy naar de groep te brengen. Het kinderdagverblijf heeft aan de achterkant een grote tuin met speeltoestellen van natuurlijke materialen, een moestuin en meerdere grasveldjes om in rond te rennen. In de zomer wordt er onder de bomen in de schaduw gepicknickt.

Baby’s en peuters komen hier dagelijks op onze baby en peutergroepen waar ze onder het toeziend oog van onze Nannies opgroeien. Op het binnenplein bevindt zich een grote tuin waar de kinderen in alle veiligheid kunnen spelen op de speeltoestellen en rondrijden op hun driewielers. Klik hier voor meer informatie over de pedagogische filosofie.

CompaNanny heeft deze vestiging in augustus 2014 overgenomen. De prioriteit ligt nu en de komende periode nog, bij het bewaren van rust voor de kinderen. Met die prioriteit in ons achterhoofd zullen we op deze locatie stapsgewijs aanpassingen maken om de vestiging uiteindelijk compleet in CompaNanny stijl te brengen. Begin 2015 zullen wij een herinrichting van het pand uitvoeren. We zullen het pand herinrichten tot een een mooi, huiselijk en fris kinderdagverblijf, waardoor de kinderen de ruimte hebben om zich goed te bewegen en lekker te spelen! De ruime indeling van het pand laten we wel intact. Er is nu al een grote buitenruimte aanwezig, met veel natuurlijke schaduw. Hier kunnen de kinderen in verschillende groepen onder deskundig toezicht en begeleiding spelen.
 
 
    020 - 723 17 11         eerstehelmers@compananny.nl