Ons team

Mijn naam is Ilse Marleen Smit- van ’t Zand sinds juni 2017 ben ik Vestigingsmanager van CompaNanny Eerste Helmers. Hiervoor ben ik bij CompaNanny Atlas Arena begonnen als Nanny op de peutergroep en later ben ik doorgegroeid naar de functie van Groepsteamleidster. CompaNanny is voor mij thuiskomen. Het is dan ook niet voor niets dat mijn dochter ook met veel plezier naar CompaNanny gaat. De Nannies bij CompaNanny werken iedere dag opnieuw aan het waarborgen van een liefdevolle en veilige omgeving voor alle baby’s en peuters, zodat zij van daaruit kunnen groeien en ontwikkelen. De Nannies die je bij CompaNanny ziet, zijn meer dan ‘pedagogisch medewerkers’. Ze werken met passie en liefde en staan volledig achter de visie van CompaNanny. De mix aan mbo- en hbo’ers zorgt voor een fijne werksfeer en de juiste ondersteuning voor alle kinderen. Ik ben trots op het feit dat ik deel uitmaak van deze organisatie en als Vestigingsmanager een team van vakkundige Nannies mag begeleiden om zo de inhoudelijke kwaliteit van CompaNanny hoog te houden. 
CompaNanny werkt met een unieke evenredige verdeling van MBO en HBO opgeleide Nannies. Onze Nannies bieden elk kind de aandacht, ruimte en ondersteuning die het nodig heeft om hun tijd plezierig en verantwoord in te vullen. Op elke groep staan 2 of meer Nannies, hierdoor houden we overzicht en kunnen we onze kwaliteit waarborgen. Ook zijn met regelmaat een Vestigingsmanager, een Pedagogisch Coach, een Groepsteamleidster en een Huishoudelijk medewerker aanwezig. Door deze transparante en open opzet, is de sociale controle groot en krijgt ieder kind altijd genoeg aandacht.
Rachida, Nanny
Rachida, Nanny
Anoushka, Nanny
Anoushka, Nanny
Rose, Pedagogisch Coach
Rose, Pedagogisch Coach

Roxanne, Groepteamleidster
Roxanne, Groepteamleidster

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020 - 723 17 11         eerstehelmers@compananny.nl