Kinderopvang CompaNanny Ruysdaelkade

CompaNanny kinderopvang is op de Ruysdaelkade gevestigd in het voormalige "Femina Muller" kinderdagverblijf (het oudste kinderdagverblijf van Amsterdam) een monumentaal pand met een grote achtertuin en ruime kamers. Het kinderdagverblijf is verdeeld in baby- en peutergroepen waar kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen komen.

Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie


 
 
Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

CompaNanny biedt op deze vestiging kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf is verdeeld in babygroepen en peutergroepen.
 
Ons team

Ons team

Cindy is Vestigingsmanager van kinderopvang CompaNanny Ruysdaelkade. Zij stuurt een team aan van gepassioneerde Nannies. Lees hier meer over de mensen in haar team.
 

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020- 723 17 22         ruysdaelkade@compananny.nl