Kinderopvang in Amsterdam aan de Schinkelkade

Op 1 mei 2018 opent CompaNanny haar deuren aan de Schinkelkade in Amsterdam. Het is onze elfde locatie in Amsterdam en we kijken er naar uit ook ouders in dit deel van de stad te kunnen ondersteunen in het combineren van werk en gezin. 

Op deze pagina kun je je kosteloos en vrijblijvend inschrijven voor CompaNanny Schinkelkade. Je inschrijvingsdatum speelt een rol bij het toekennen van beschikbare plekken. Naar aanleiding van je inschrijving ontvang je een brochure en binnen een week, neemt Flor Maria van Customer Care contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te overleggen.

Inschrijven voor deze vestiging

Kom een kijkje nemen!

Kom een kijkje nemen!

De begane grond van het nieuwbouwproject de Schinkelhof hebben we omgetoverd tot een ruime, frisse en nieuwe kinderopvanglocatie waar we kinderen het gevoel van een tweede thuis geven.

Je bent van harte welkom om een keer een kijkje te komen nemen! Klik hier om een afspraak te maken voor een rondleiding.
 
Praktische informatie

Praktische informatie

CompaNanny Schinkelbuurt biedt opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar, onder één dak. Het Kinderdagverblijf is verdeeld in vier babygroepen en twee peutergroepen. Daarnaast hebben wij ruimte voor een Buitenschoolse opvang (BSO). De BSO wordt op een later moment geopend, houd de website in de gaten voor de actuele informatie. 
 
Ons team

Ons team

Mijn naam is Avital en ik ben Vestigingsmanager van deze nieuwe locatie. Samen met mijn team ga ik er voor zorgen dat de visie van CompaNanny, waar we zo trots op zijn, op de groepen van CompaNanny Schinkelkade tot uiting komt. Zo creëren we ook in de Schinkelbuurt een plek waar een bijdrage geleverd wordt aan de ontwikkeling van kinderen en waar ouders een opvoedpartner vinden in onze Nannies.
 
    020-4170117         info@compananny.nl