Kinderopvang CompaNanny Schinkelkade

In mei 2018 heeft CompaNanny haar deuren geopend aan de Schinkelkade in Amsterdam. Het is onze elfde locatie in Amsterdam en we zijn blij om ook in dit deel van de stad ouders te kunnen ondersteunen in het combineren van werk en gezin. 

Op deze pagina kun je je kosteloos en vrijblijvend inschrijven voor CompaNanny Schinkelkade. Je inschrijvingsdatum speelt een rol bij het toekennen van beschikbare plekken. Naar aanleiding van je inschrijving ontvang je een brochure en binnen een week, neemt ons Customer Care team contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te overleggen.

Inschrijven voor deze vestiging

Praktische informatie

Praktische informatie

 
Kinderdagverblijf en BSO

Kinderdagverblijf en BSO

CompaNanny Schinkelkade biedt kinderopvang aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Ons Kinderdagverblijf (0-4 jaar) is verdeeld in babygroepen en peutergroepen. Met onze Buitenschoolse opvang (BSO) halen wij kinderen op van basisschool De kleine Nicolaas. 
 
Ons team

Ons team

Mijn naam is Avital en ik ben Vestigingsmanager van deze nieuwe locatie. Samen met mijn team ga ik er voor zorgen dat de visie van CompaNanny, waar we zo trots op zijn, op de groepen van CompaNanny Schinkelkade tot uiting komt. Zo creëren we ook in de Schinkelbuurt een plek waar een bijdrage geleverd wordt aan de ontwikkeling van kinderen en waar ouders een opvoedpartner vinden in onze Nannies.
 
    020-7231710         schinkelkade@compananny.nl