Pratische informatie CompaNanny Schinkelkade

Hier vind je alle praktische informatie en contactgegevens. Via onderstaande button kan je je kosteloos en vrijblijvend inschrijven. Ons Customer Care Team kan je hierbij helpen en beantwoordt graag al je vragen over ons plaatsingsbeleid, de contracten en wenperiode.
 

Inschrijven voor deze vestiging

Informatie & rondleidingen aanvragen

GGD rapporten

Jaarlijks doet de GGD onderzoek op onze vestigingen om te controleren of wij voldoen aan alle wet en regelgeving. Bekijk hier onze laatste rapporten.

• Kinderdagverblijf GGD inspectierapport
• BSO GGD inspectierapport

Tarieven 2018


Openingstijden

  • Kinderdagverblijf: 07.30 uur tot 20.00 uur
  • Onze BSO opent vanaf 1 oktober. Na schooltijd halen wij kinderen op bij basisschool De kleine Nicolaas.
 

Contactgegevens

CompaNanny Schinkelkade
Vaartstraat 86
1075 RS Amsterdam
020-7231710
schinkelkade@compananny.nl

LRK-nummer KDV: 177072799
LRK-nummer BSO: 227478526

Voor vragen met betrekking tot inschrijving of planning, kun je bellen met Flor Maria van ons Customer Care Team via 020 - 417 01 17.

COMPANANNY. Creating Tomorrow.

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze kinderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.
close
    020-7231710         schinkelkade@compananny.nl